Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca a vandut 40.000 de masini in numai 24 de ore

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca a vandut 40.000 de masini in numai 24 de ore
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare anunta ca a vandut 40.000 de masini in numai 24 de ore
Distribuie pe Facebook

Peste Ocean, pe piata din SUA, preturile pornesc de la 29.995 de dolari - dupa cate se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Dezvelita publicului larg cu doar o saptamana si jumatate in urma - la sfarsitul lunii august, prima generatie a modelului oferit de compania Dodge sub numele de Hornet reprezinta un succes comercial de proportii. O spun inclusiv oficialii marcii cu sediul in orasul Detroit, conducerea producatorului din Michigan dezvaluind - de curand - ca a primit 40.000 de comenzi intr-o singura zi.

Dodge Hornet

Asteptat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri in urmatoarea perioada de timp - inainte ca anul 2022 sa devina istorie, respectivul crossover este construit pe aceeasi arhitectura precum noua Alfa Romeo Tonale, de la autoturismul italienilor provenind numeroase elemente cheie, precum forma generala a caroseriei cu cinci portiere in dotare.

Lista asemanarilor continua - asa cum mentionam inclusiv anterior, la momentul premierei mondiale, cu o versiune plug-in hybrid de 1.3 litri si undeva in jurul a 285 de cai putere. La interior - departe de privirile insistente ale curiosilor - noul Dodge Hornet mizeaza, la randul lui, pe doua ecrane color, unul de 12.3, altul cu diagonala de 10.25 inch, pentru afisarea tuturor informatiilor vitale.

Dodge Hornet

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Dodge Hornet
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 29 August 2022