Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca nu mai accepta nicio comanda noua

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca nu mai accepta nicio comanda noua
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare anunta ca nu mai accepta nicio comanda noua
Distribuie pe Facebook

Oferita in schimbul unei sume minime de 39.974 de dolari, respectiva camioneta face Tesla Cybertruck sa tremure de frica.

Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ un an - inca din ultima parte a primaverii trecute, prima generatie a gamei comercializate de compania Ford sub denumirea de F-150 Lightning reprezinta un succes de proportii. O spune inclusiv conducerea producatorului american - care, pentru a face fata numarului mare de cumparatori, a oprit, temporar, vanzarile pick-up-ului ce va concura, din 2023, si cu Tesla Cybertruck.

Ford F-150 Lightning

Data la care constructorul de peste Ocean planuieste sa accepte, din nou, clienti si comenzi pentru masina mentionata anterior, in randurile de mai sus, nu reprezinta decat un mare mister, o alta necunoscuta constand in eventuala evolutie a notei de plata: daca pretul actual va fi pastrat sau acesta va creste.

Anuntata in urma cu mai bine de 11 luni, prima generatie a camionetei botezate Ford F-150 Lightning se vindea - pe parcursul zilelor si saptamanilor precedente, cu o suma minima de 39.974 de dolari, asa cum precizam inclusiv la inceput de articol. Cunoscuta sub indicativul Pro, versiunea de baza a respectivei game se bucura de doua motoare electrice si undeva in jurul a 426 de cai putere - cu totii livrati rotilor de pe ambele punti.

Insotita de o nota de plata de aproximativ 90.874 de dolari, fara sa luam in calcul si pretul eventualelor dotari optionale, varianta de top Platinum mizeaza pe serviciile unei herghelii cu 563 CP, care este hranita de o baterie de 131 kWh, cu vreo 40% mai mare fata de unitatea de 98 kWh de pe meniul entry-level.

Ford F-150 Lightning

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Ford F-150 Lightning
mai multe