Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca timpul de asteptare ajunge si la doi ani

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Compania producatoare anunta ca timpul de asteptare ajunge si la doi ani
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Compania producatoare anunta ca timpul de asteptare ajunge si la doi ani
Distribuie pe Facebook

Respectiva performanta este cu atat mai impresionanta cu cat pretul de porneste depaseste suma de 100.000 de euro.

Prezentata publicului larg acum mai bine de 48 de luni, cea mai noua generatie a legendarei game vandute de Mercedes sub denumirea (de) G-Class reprezinta un succes comercial de proportii. Potrivit unor informatii si detalii obtinute de curand, saptamana trecuta, de jurnalisti, clientii care comanda - zilele acestea, un exemplar vor avea de asteptat, in unele cazuri, si pana in ultimul trimestru din 2024 pentru a-si primi masina.

Una dintre potentialele explicatii cu privire la situatia mentionata inclusiv anterior - si in randurile de mai sus, consta in actuala criza a semiconductorilor, ce afecteaza si alte companii din industrie, daca mai trebuia precizat.

Disponibila in schimbul unei sume minime ce depaseste suma de 100.000 de euro, cea mai recenta generatie a legendarei masini cunoscute publicului larg sub numele de Mercedes pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de motorizari pe benzina si motorina. Cu varianta de inalta performanta AMG G 63 bucurandu-se de serviciile unei unitati V8 bi-turbo - ce scoate 585 de cai putere dintr-o capacitate cilindrica de patru litri.

Asa se face ca - cu pedala de acceleratie la podea, respectiva versiune nu necesita decat 4.5 secunde pentru a rezolva eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu toata greutatea sa de 2.560 de kilograme.

Mercedes G-Class - Galerie Foto

Mercedes G-Class - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (137) Poze Mercedes G-Class - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 4 Februarie 2022