Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Nemtii anunta ca au fost nevoiti sa creasca productia pentru a face fata numarului mare de comenzi

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Nemtii anunta ca au fost nevoiti sa creasca productia pentru a face fata numarului mare de comenzi
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Nemtii anunta ca au fost nevoiti sa creasca productia pentru a face fata numarului mare de comenzi
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la aproape 99.600 de euro - potrivit configuratorului oficial.

Asteptat cu sufletul la gura de o lume intreaga, primul M3 cu o caroserie in cinci portiere reprezinta un succes comercial de proportii. O spune chiar seful diviziei M, Frank van Meel dezvaluind de curand, cu doar patru zile in urma, ca BMW a crescut productia pentru a face fata numarului mare de comenzi.

Oferit si pe piata din Romania - la preturi incepand de la peste 99.000 de euro, noul M3 Touring se bucura de serviciile unui propulsor in sase cilindri, cu doua turbine si o capacitate de 3.0 litri, conceput special pentru a livra celui aflat la volan undeva in jurul a 510 CP, conform fisei cu specificatii tehnice.

Rezultatul? Doar 3.6 secunde dureaza, dupa cum mentionam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora, acelasi impresionant break plusand cu o acceleratie de la 0 la 200 km/h in 12.9 secunde, in timp ce viteza de top urca pana la 280 de kilometri pe ora.

Lista ingredientelor care compun reteta caracteristica spectaculosului automobil cu o caroserie cu cinci portiere continua cu o transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala - cu functie de vectorizare a cuplului, cu precizarea ca din piesaj nu lipsesc nici discurile uriase de franare.

BMW M3 Touring

BMW M3 Touring

BMW M3 Touring

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (173) Poze BMW M3 Touring
mai multe
Publicat în categoria: Vanzari / Economie DATA PUBLICĂRII: 18 Iulie 2023