Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Peste 40% dintre clienti au optat pentru varianta decapotabila

Toata lumea se inghesuie sa o cumpere. Peste 40% dintre clienti au optat pentru varianta decapotabila
  • Toata lumea se inghesuie sa o cumpere
  • Peste 40% dintre clienti au optat pentru varianta decapotabila
Distribuie pe Facebook

O asemenea performanta nu a mai fost atinsa din anul 1969, potrivit oficialilor companiei producatoare.

Prezentata publicului larg acum mai bine de doi ani, mult anticipata generatie cu numarul opt a legendarului Chevrolet Corvette reprezinta un succes urias - de proportii. O spun inclusiv oficialii companiei producatoare, care au dezvaluit recent ca peste 26.200 de unitati au parasit linia de asamblare pe parcursul lui 2021.

Seria vestilor bune nu se sfarseste aici: aproximativ 42% dintre acestea, respectiv 11.010 masini, fac parte din gama Convertible.

Chevrolet Corvette C8 Convertible

Ultima data cand un Corvette decapotabil reusea sa bifeze o astfel de performanta se intampla in anul 1969 - dupa cum precizam si anterior, in randurile de mai sus, vanzarile versiunii cu pricina urcand pana la 43% din totalul vanzarilor legendarului Chevrolet. Au mai tinut sa anunte, din nou, oficialii companiei producatoare.

De asemenea, marea majoritate a clientilor a optat pentru variantele superioare de echipare, cunoscute drept 2LT, respectiv 3LT.

Intr-o alta ordine de idei, aproximativ 47% dintre cumparatorii noului Chevrolet Corvette Coupe au selectat nivelul 2LT, in timp ce 33% au preferat sa investeasca - cu ghilimelele de rigoare, intr-un 3LT. Restul de 20% au optat pentru configuratia de baza, comercializata sub indicativul 1LT, daca mai trebuia cumva mentionat.

Aceeasi gama Convertible a reusit procentaje si mai interesante: 52% sunt 3LT-uri, 40% sunt 2LT-uri si numai 8% sunt 1LT-uri.

Nota de plata a primului Corvette cu motor central din istorie porneste peste Ocean, in SUA, de la doar 59.900 de dolari. Versiunea decapotabila este cu 7.500 de dolari mai scumpa, fiind disponibila in schimbul unei sume minime de 67.400 de dolari, conform datelor si informatiilor de pe site-ul oficial al Chevrolet, evident.

Chevrolet Corvette C8

Chevrolet Corvette C8

Distribuie pe Facebook
mai multe