Are cel mai mare motor dintre toate hot-hatch-urile cu tractiune fata, dar s-a facut de ras. Noul Golf 8 l-a batut mar

Are cel mai mare motor dintre toate hot-hatch-urile cu tractiune fata, dar s-a facut de ras. Noul Golf 8 l-a batut mar
  • Are cel mai mare motor dintre toate hot-hatch-urile cu tractiune fata, dar s-a facut de ras. Noul Golf 8 l-a batut mar
  • Nu trebuie sa ne crezi insa pe cuvant: te poti convinge si singur de cele spuse de noi, urmarind materialul video mai jos
Distribuie pe Facebook

Nu trebuie sa ne crezi insa pe cuvant: te poti convinge si singur de cele spuse de noi, urmarind materialul video mai jos.

Insotit de un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de 2.3 litri, noul Ford Focus ST ascunde sub capota cel mai mare motor oferit, zilele acestea, pe un hot-hatch cu tractiune fata. Seria vestilor bune continua la nivelul valorilor maxime, sinonime cu 280 de cai putere si, mult mai important decat atat, am putea spune, 420 de Nm.

Ca o comparatie, un Golf GTI de ultima generatie mizeaza pe o unitate de numai doi litri, fiind astfel nevoit sa se multumeasca inclusiv cu doar 245 de cai putere si 370 de Nm, daca mai era cumva nevoie de precizat.

De aceeasi lista cu ingrediente magice, mentionata anterior, chiar in... randurile de mai sus, se bucura si reteta tehnica specifica celei mai recente iteratii a celebrei Skoda Octavia RS, astfel ca o liniuta in trei, intre modelele Ford Focus ST, VW Golf GTI si. evident, Skoda Octavia RS, nu ar trebui sa se sfarseasca decat intr-un anumit mod. Corect?

Nu neaparat si in cazul de fata, care exemplifica perfect zicala socoteala din targ nu se potriveste cu socoteala de acasa, dupa cum se poate observa extrem de clar in urmatorul material video, lung de 11 minute.

Distribuie pe Facebook
mai multe