Cat de rapid e primul M3 cu 4x4 in comparatie cu versiunea spate? Video cu cel mai tare experiment de pe internet

Cat de rapid e primul M3 cu 4x4 in comparatie cu versiunea spate? Video cu cel mai tare experiment de pe internet
  • Cat de rapid e primul M3 cu 4x4 in comparatie cu versiunea spate?
  • Video cu cel mai tare experiment de pe internet
Distribuie pe Facebook

Cat de rapid e primul M3 cu 4x4 in comparatie cu versiunea spate? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul video!

Prezentat publicului larg acum mai bine de un an, inca de la inceputul toamnei trecute, alaturi de mult anticipata generatie cu numarul doi a BMW-ului M4 Coupe, noul M3 Sedan se vinde, la momentul de fata, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse, in prezent, la dispozitia cumparatorilor cu dare de mana se regaseste, in premiera absoluta, si o varianta cu tractiune integrala trecuta pe lista cu dotari standard.

Disponibil, zilele acestea, la preturi incepand de la 94.962 de euro, daca vine vorba despre piata din Romania, primul M3 Competition cu M xDrive din istorie ofera un motor twin-turbo cu sase cilindri si capacitatea de trei litri. Proiectat special pentru a livra rotilor de pe ambele punti, printr-o cutie automata cu opt trepte de viteza si convertizor de cuplu, undeva in jurul a 510 CP, daca mai trebuia cumva precizat.

Acelasi M3 Competition este disponibil, la vanzare, si intr-o varianta acompaniata doar de un sistem de tractiune spate, respectiva versiune bucurandu-se, la randul sau, de o unitate I6 cu doua turbine, de 2.993 de centimetri cubi si 375 kW. Cuplata la aceeasi transmisie cu doua pedale mentionata si anterior, randurile de mai sus, conform tuturor informatiilor si detaliilor oficiale publicate, de-a lungul timpului, de conducerea BMW.

Referitor la pretul de vanzare, prezenta tehnologiei M xDrive se traduce, daca vine vorba despre piata din Romania, printr-un plus de 3.360 de euro. Ce inseamna insa si atunci cand vine vorba despre performantele in linie dreapta, asa cum este cazul intrecerilor pe 402 metri, cu plecare de pe loc, de la zero kilometri pe ora, pe de-o parte, si al curselor din mers, pe de alta parte, aflam din urmatorul material video.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 2 Noiembrie 2021