Comparatie intre anvelopele de iarna si cele all-season, cu acelasi tip de masina. VIDEO

Comparatie intre anvelopele de iarna si cele all-season, cu acelasi tip de masina. VIDEO
  • Comparatie intre anvelopele de iarna si cele all-season
  • Testul este realizat cu acelasi tip de masina
  • Cele mai bune iarna sunt... anvelopele de iarna, evident
Distribuie pe Facebook

Anvelope de iarna sau all-season? Chiar daca este un pic cam tarziu pentru o astfel de discutie, urmatorul material video ar trebui sa risipeasca orice urma de indoiala cu privire la raspunsul corect.

Este finalul sezonului rece insa, inainte de startul primaverii, un nou canal de Youtube ne vorbeste despre importanta anvelopelor de iarna pe parcursul... iernii.

In plus, pentru o doza extra de credibilitate, vorbitul este argumentat si exemplificat de diverse probe practice, din care cauciurile all-season nu lipsesc.

Daca mai ai ai nevoie de alte motive pentru a urmari respectivul material video, atunci afla ca toate testele sunt realizate cu doua masini de acelasi fel: Cadillac XTS.

Asadar, acestea fiind spuse, iata de ce vrei cu orice pret ca sezonul rece sa te prinda cu anvelope de iarna pe masina si nu cu cauciucuri de tip all-season.

PS: Acesta nu este singurul test care argumenteaza si exemplifica superioritatea anvelopelor de iarna fata de caucurile all-season. O alta discutie poti vedea AICI.

Distribuie pe Facebook
mai multe