Sefii de la Mercedes si Audi rad, cel mai probabil, in hohote. Cum arata noul BMW Seria 4 pus langa C-Class si A5 Coupe

Sefii de la Mercedes si Audi rad, cel mai probabil, in hohote. Cum arata noul BMW Seria 4 pus langa C-Class si A5 Coupe
  • Sefii de la Mercedes si Audi rad, cel mai probabil, in hohote
  • Cum arata noul BMW Seria 4 pus langa C-Class si A5 Coupe
Distribuie pe Facebook

Audi A5, BMW Seria 4 sau Mercedes C-Class Coupe? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video.

Lansat cu surle si trambite la inceputul lunii iunie, noul BMW Seria 4 Coupe a reusit sa aterizeze pe una dintre primele pozitii ale topului celor mai controversate premiere ale anului 2020. Motivul este lesne de inteles si are legatura, evident, cu grila frontala.

Proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Audi A5 si Mercedes C-Class, versiunea in doua portiere a gamei G20 a starnit insa cateva nemultumiri si cu design-ul complet regandit al montantului C. Grila frontala ramane totusi prima alegere atunci cand vine vorba despre critici, glume si / sau rautati.

Dar acest material reprezinta ceva mai mult decat un nou "hate" la adresa grilei frontale pe care am mentionat-o obsesiv in randurile anterioare. Cea mai recenta generatie a Seriei 4 Coupe a fost pusa, recent, fata in fata cu rivalii sai directi din Ingolstadt si Stuttgart.

Cum arata versiunea in doua portiere a gamei BMW G20 pe langa actualele Audi A5 si Mercedes C-Class, dar si care dintre cele trei produse mentionate anterior ofera un interior mai calitativ, se conduce mai bine si, intr-un final, reprezinta o alegere mai buna, ei bine, aflam chiar din urmatorul material video. Evident.

Distribuie pe Facebook
mai multe