Una costa 8.000 de lire, cealalta... 220.000. Test comparativ intre Dacia Sandero si Bentley Flying Spur

Una costa 8.000 de lire, cealalta... 220.000. Test comparativ intre Dacia Sandero si Bentley Flying Spur
  • Una costa 8.000 de lire, cealalta... 220.000
  • Test comparativ intre Dacia Sandero si Bentley Flying Spur
Distribuie pe Facebook

Dacia Sandero sau... Bentley Flying Spur? Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video.

Prezentata publicului larg inca din toamna anului 2020 - impreuna cu Logan si Sandero Stepway Mk3, noua generatie Dacia Sandero reuseste cumva sa deschida lista celor mai accesibile masini comercializate pe piata din Marea Britanie. Pe piata cu pricina, preturile hatchback-ului de clasa subcompacta de la Mioveni pornesc de la aproape 8.000 de lire sterline, cu configuratia de baza Access oferind in standard doar un volan si patru roti puse in miscare de o motorizare 1.0 SCe cu 65 de cai.

Optiunea perfecta pentru persoanele cu venituri reduse si (si nu numai), respectiva gama romaneasca a dat piept, de curand, cu o limuzina de lux care costa de peste 25 de ori mai mult, si anume 220.000 de lire sterline.

Comparatia dintre cea mai recenta generatie a masinii comercializate de Dacia sub numele de Sandero - disponibila pe piata din Romania la preturi incepand de la aproximativ 8.800 de euro, si actualul... Bentley Flying Spur se regaseste exact in urmatorul material video. Si a fost realizata, daca te intrebai cumva, de nimeni altul decat fostul prezentator al emisiunii Top Gear Rory Reid, acum la AutoTrader.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Versus DATA PUBLICĂRII: 7 Mai 2021