Cum ar arata noua Dacie Duster daca de maine s-ar vinde si intr-o versiune sport. FOTO

Cum ar arata noua Dacie Duster daca de maine s-ar vinde si intr-o versiune sport. FOTO
  • Noua Dacia Duster a debutat oficial la Salonul de la Frankfurt
  • Crossover-ul romanesc se lauda cu un design atragator si tehnologii de top
  • Gama de motorizari va fi formata din motoare cu pana la 125 CP
Distribuie pe Facebook

Dacia a lansat de curand o noua generatie a modelului Duster. In versiunea de top, crossover-ul romanesc ofera 125 CP. Clientii isi doresc insa si mai multi cai putere sub capota. Plus spoilere agresiv stilizate sau jante de dimensiuni generoase.

Organizata in perioada 14 - 24 septembrie, editia din acest an a Salonului Auto de la Frankfurt a marcat debutul unei noi generatii a modelului Dacia Duster.

Crossover-ul romanesc revine pe piata intr-o configuratie mai atragatoare ca oricand, cu un design usor modernizat la exterior si un interior complet revizuit.

Modificari importante au fost operate, de asemenea, si la nivelul pachetului tehnologic, in timp ce gama de motorizari ofera pana la 125 de cai putere.

In plus, clientii vor avea si de-aceasta data la dispozitie - in functie de motorul ales, un sistem de tractiune integrala sau o cutie automata cu... dublu ambreiaj.

Dar indeajuns cu lucrurile deja stiute despre cea de-a doua generatie a modelului Dacia Duster si sa revenim asupra subiectului principal al acestui material.

Este vorba, mai precis, despre o reinterpretare in Photoshop a crossover-ului romanesc, reinterpretare care mizeaza pe un plus vizibil de sportivitate estetica.

Scurt si direct la subiect, avem un nou spoiler la nivelul partii frontale, cu prize supradimensionate de aer, accente cromate si lumini LED dispuse orizontal.

Pragurile proeminente si jantele in cinci spite se numara printre principalele atractii ale profilului lateral, 'loc' din care se vede cel mai bine suspensia coborata.

Artistul a sarit peste modificarea partii posterioare insa, inainte de a-si semna opera, a tinut sa finiseze in negru atat grila radiatorului, cat si alte detalii cheie.

Tot ce ii mai lipseste acestei generatii cu numarul doi a modelului Dacia Duster este un motor pe masura, pe care l-ar putea imprumuta de la Megane.

Unii dintre clientii - chiar marea majoritate, cel mai probabil, crossover-ului romanesc ar accepta insa acest pachet exterior si fara un propulsor mai puternic...

Dacia Duster GT - Ipoteza de design

Sursa Foto: X-Tomi Design

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 2 Octombrie 2017