Probabil asta primesti daca nu platesti nimic in plus. Cum arata noua Dacia Duster cu bare negre si fara jante din aliaj

Probabil asta primesti daca nu platesti nimic in plus. Cum arata noua Dacia Duster cu bare negre si fara jante din aliaj
  • Noua Dacia Duster a fost lansata in aceasta toamna, la Frankfurt
  • Crossover-ul romanesc impresioneaza prin design si tehnologie
  • Gama de motorizari va fi formata din trei unitati diferite
Distribuie pe Facebook

Asemeni generatiei pe care o inlocuieste, noua Dacia Duster va fi la randul ei disponibila la vanzare in mai multe versiuni de echipare.

In stilul caracteristic masinilor de la Mioveni, cea mai ieftina varianta a crossover-ului romanesc ar putea fi oferita alaturi de spoilere fata si spate finisate in negru, plus... jante din otel.

O astfel de Dacia Duster a prins 'viata' cu ajutorul programului de editare Photoshop, in spatele ei aflandu-se X-Tomi Design, artistul care ne-a aratat anterior latura sportiva a modelului in cauza.

De cealalta parte, oficialii companiei de la Mioveni s-au limitat la a publica numai imagini cu nivelurile superioare de echipare, astfel ca nimeni nu stie inca ce anume va cuprinde meniul versiunii de baza.

Revenind la cele mai scumpe variante ale crossover-ului romanesc, reamintim ca viitorii clienti vor fi tratati cu faruri de zi LED, jante din aliaj pe 17 inch si chiar climatizare automata.

Vesti extrem de interesante vin si de la nivelul pachetului tehnologic, noua Dacia Duster beneficiind de airbag-uri de tip cortina, keyless entry sau patru camere care filmeaza la 360 de grade, printre multe altele.

Asa cum precizam si la momentul prezentarii oficiale, masina companiei din Mioveni este insotita in continuare de o gama de motorizari formata din trei unitati diferite, doua benzinare si un diesel.

Mai exact, clientii vor avea de ales intre un aspirat de 1.6 litri si 115 cai putere (SCe 115), un turbo de 1.2 litri cu 125 cai putere (TCe 125) si, nu in ultimul rand, un turbo de 1.5 litri care dezvolta 90 (dCi 90) sau 110 CP (dCi 110).

Cu exceptia versiunii dCi 90, toate celelalte propulsoare disponibile - SCe 115, TCe 125 si dCi 110, vor putea fi comandate atat cu tractiune fata, cat si alaturi de un sistem de tractiune integrala.

La randul ei, varianta dCi 110 are parte de o particularitate speciala: va fi disponibila la vanzare, spre deliciul amatorilor de cutii automate de viteze, si impreuna cu o transmisie EDC - cu dublu ambreiaj, in libera traducere.

Dacia Duster in versiunea de baza

Sursa Foto: X-Tomi Design

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Virtual Tuning DATA PUBLICĂRII: 6 Octombrie 2017