Inca o palma data... tuturor. Un Hyundai a batut tot si a fost incoronat Masina Anului 2022 in Lume!

Inca o palma data... tuturor. Un Hyundai a batut tot si a fost incoronat Masina Anului 2022 in Lume!
  • Inca o palma data... tuturor
  • Un Hyundai a batut tot si a fost incoronat Masina Anului 2022 in Lume!
Distribuie pe Facebook

Respectivul vehicul a reusit sa se impuna inclusiv la categoria World Electric Vehicle of the Year, potrivit unui comunicat de presa publicat de organizatorul competitiei World Car Awards.

Anuntata in urma cu mai bine de 12 luni, prima generatie a gamei vandute sub numele de Ioniq 5 a reusit sa bata Ford Mustang Mach-E si Kia EV6 in marea finala a competitiei World Car Awards, devenind astfel Masina Anului 2022 in Lume. Dupa cum precizam si anterior, in randurile de mai sus, respectivul vehicul de la Hyundai s-a impus inclusiv la categoria World Electric Vehicle of the Year, acolo unde a luat fata, de aceasta data, super-duo-ului compus din Audi e-tron GT si Mercedes EQS.

Prima generatie a masinii comercializate de Hyundai sub denumirea de Ioniq 5 a castigat, intr-un final, si lupta pentru titlul de World Car Design of the Year, spre dezamagire actualelor Kia EV6 si Audi e-tron GT.

Dupa doua meciuri pierdute, pentru Audi e-tron GT a venit vremea revansei, prima generatie a respectivului vehicul urcand pe prima pozitie a podiumului caracteristic categoriei World Performance Car, acolo unde a infruntat perechile BMW M3/BMW M4 si Toyota GR86/Subaru BRZ. Germanii au primit si premiul pentru World Luxury Car, potrivit unui comunicat de presa publicat de organizatorul competitiei World Car Awards, Mercedes EQS impunandu-se in fata lui BMW iX si Genesis GV70.

Eliminata din competitie, Dacia Sandero a urmarit de la distanta cum noua Toyota Yaris Cross a castigat lupta dusa impotriva duo-ului compus din Volkswagen Taigun si Opel Mokka, devenind astfel World Urban Car.

Hyundai Ioniq 5 - Galerie foto

Hyundai Ioniq 5 - Galerie foto

Hyundai Ioniq 5 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze Hyundai Ioniq 5 - Galerie foto
mai multe