Jandermeria a comandat 26 de masini sport, cu motor central si tractiune spate

Jandermeria a comandat 26 de masini sport, cu motor central si tractiune spate
  • Jandermeria a comandat 26 de masini sport, cu motor central si tractiune spate
  • Nota de plata a unui astfel de exemplar porneste de la 58.400 de euro
Distribuie pe Facebook

Nota de plata a unui astfel de exemplar porneste de la 58.400 de euro, potrivit configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg acum mai bine de patru ani, mult anticipata versiune moderna a legendarului Alpine A110 a reusit sa impresioneze o lume intreaga cu al sau comportament ireprosabil. Inclusiv autoritatile din Franta - oficialii Ministerului de Interne luand, de curand, decizia de a comanda 26 de astfel de exemplare.

Fiecare masina va ajunge, asa cum precizam si anterior, inca de la inceputul acestui material, in flota Jandermeriei Nationale si va fi folosita, potrivit primelor informatii, in cadrul unor misiuni pe autostrada.

Alpine A110

Alpine A110

Alpine A110

Achizitionata special pentru a inlocui vechiile exemplare din seria Renault Megane RS, mult anticipata versiune moderna a legendarului Alpine A110 beneficiaza, in configuratia (entry-level) Pure - comandata de oficialii Ministerului de Interne din Franta, de un motor central cu capacitatea cilindrica de 1.8 litri. Si 252 de cai.

Reteta specifica respectivei masini mai cuprinde, printre altele, si o cutie automata cu sapte trepte, un sistem de tractiune spate, plus o valoare de 4.5 secunde pentru sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la o viteza de 250 de kilometri pe ora. Aceasta nu este pentru prima oara cand Brigada de Interventie Rapida a jandarmeriei franceze primeste o flota formata din multiple masini Alpine A110, autoratitile luand o astfel de decizie si la sfarsitul anilor '60, potrivit presei.

View this post on Instagram

A post shared by Actu Auto (@actu.auto.fr)

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (59) Poze Alpine A110
mai multe
Publicat în categoria: Alte stiri auto DATA PUBLICĂRII: 29 Octombrie 2021