Noua Dacie Sandero le-a dat lectii nemtilor. Uite cum s-a descurcat la celebrul test al elanului

Noua Dacie Sandero le-a dat lectii nemtilor. Uite cum s-a descurcat la celebrul test al elanului
  • Noua Dacie Sandero le-a dat lectii nemtilor
  • Uite cum s-a descurcat la celebrul test al elanului
Distribuie pe Facebook

Noua Dacie Sandero Stepway a dat piept, de curand, cu celebrul test al elanului. Si s-a descurcat mai decat multe modele cu pretentii, precum Mercedes CLA 200 sau chiar BMW M235i xDrive Gran Coupe.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sase luni, inca de la inceputul toamnei trecute, cea mai recenta generatie a gamei comercializate sub denumirea de Dacia Sandero Stepway a dat piept, de curand, cu celebrul test al elanului de la KM77. Si chiar daca nu a reusit sa evite obiectul imaginar de pe mijlocul drumului si sa revina apoi pe banda initiala, fara sa loveasca nimic, la o viteza mai mare de 73 de kilometri pe ora, ei bine... hatchback-ul cu alura de SUV din gama companiei de la Mioveni s-a descurcat mai bine decat multe modele cu pretentii si preturi duble.

Intr-o alta ordine de idei, noua Dacie Sandero Stepway a facut de ras produse de lux precum Mercedes CLA 200, care a reusit sa treaca celebrul test al elanului de la KM77 cu o viteza maxima de 66 de kilometri pe ora. Spuneam si anterior.

Aceeasi proba s-a dovedit o nuca greu de spart si pentru primul BMW M235i xDrive Gran Coupe din istorie. Berlina cu alura de coupe si un propulsor turbo de doi litri, proiectat pentru a livra tuturor celor patru roti o putere maxima de pana la 306 cai, nu a reusit sa evite obiectul imaginar de pe mijlocul drumului si sa revina apoi pe banda initiala - fara sa loveasca nimic, la o viteza mai mare de ~68 de kilometri pe ora, dupa cum precizam si acum mai multe saptamani, in ziua de 07.08.2020.

Daca vine vorba, din nou, despre performanta celei mai recente generatii a gamei comercializate sub denumirea de Dacia Sandero Stepway, aceasta este identica cu reusita actualului Volkswagen Passat Facelift. 73 de kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
mai multe