Sefii de la Volkswagen se ascund in casa de rusine. Noul Tiguan Facelift, la un pas sa se rastoarne la testul elanului!

Sefii de la Volkswagen se ascund in casa de rusine. Noul Tiguan Facelift, la un pas sa se rastoarne la testul elanului!
  • Sefii de la Volkswagen se ascund in casa de rusine
  • Noul Tiguan, la un pas sa se rastoarne la testul elanului
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, mult anticipata versiune imbunatatita a SUV-ului german de clasa compacta porneste de la aproape 25.000 de euro.

Emotii mari pentru noul Volkswagen Tiguan Facelift la celebrul test al elanului. Anuntata la mijlocul verii anului 2020, mult anticipata versiune imbunatatita a SUV-ului german de clasa compacta a inceput cu stangul proba respectiva, reusind sa darame unul dintre conurile de pe traseu inca de la prima incercare, la viteza la 75 de km/h.

Automobilul companiei cu sediul in Wolfsburg s-a revansat ulterior, la rularea cu 77 de kilometri pe ora, cand a evitat, fara niciul fel de emotie, pericolul imaginar.

Incantati de raspunsul noului Volkswagen Tiguan Facelift, spaniolii de la Km77 au luat decizia de a creste viteza si supune mult anticipata versiune imbunatatita a SUV-ului german de clasa compacta la celebrul test al elanului la viteza de 78 de km/h. Cuvintele sunt de prisos, urmatorul clip video descriind perfect rezultatul incercarii respective.

Despre noul Volkswagen Tiguan Facelift

Lansat la inceputul lunii iulie a anului 2020, noul Volkswagen Tiguan Facelift se vinde, pe piata din Romania, la preturi incepand de la putin peste 24.500 de euro. In configuratia de baza, mult anticipata versiune imbunatatita a SUV-ului german de clasa compacta mizeaza pe un benzinar turbo de 1.5 litri si aproximativ 130 de cai putere.

Farurile cu LED, aerul conditionat manual, jantele pe 17", dar si sistemul audio cu opt difuzoare sunt oferite in standard de automobilul companiei din Wolfsburg.

Noul Volkswagen Tiguan Facelift este disponibil, pentru cel putin 52.613 euro, si intr-o versiune de performanta R, respectiva varianta gazduind sub capota un motor turbo de doi litri si 320 de cai putere. Pe care mult anticipata versiune imbunatatita a SUV-ului german de clasa compacta o serveste alaturi de tractiune integrala inteligenta.

Volkswagen Tiguan R

Volkswagen Tiguan R

Volkswagen Tiguan R

Sursa video: km77

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze Volkswagen Tiguan R
mai multe