Cel mai vandut Volkswagen din 2019 a primit un facelift major. Isi merita insa noul model banii?

Cel mai vandut Volkswagen din 2019 a primit un facelift major. Isi merita insa noul model banii?
  • Cel mai vandut Volkswagen din 2019 a primit un facelift major
  • Isi merita insa noul model banii?
Distribuie pe Facebook

Raspunsul la aceasta intrebare il aflam chiar din urmatorul material video, care analizeaza absolut fiecare aspect al proaspat (re)lansatului Tiguan.

Prezentat publicului larg cu ocazia editiei de acum cinci ani a celebrului Salon Auto de la Frankfurt, actualul Volkswagen Tiguan Mk2 a reusit sa incheie 2019 pe prima pozitie in topul celor mai vandute modele ale companiei germane. Extrem de impresionant, mai ales daca aruncam o privire asupra listei de preturi.

Succesul respectivului produs ar putea atinge, pe viitor, noi culmi, SUV-ul construit pe platforma de Golf si cu dimensiuni compacte primind, lunile acestea, un facelift major.

Volkswagen Tiguan Facelift

Volkswagen Tiguan Facelift

Volkswagen Tiguan Facelift

Anuntat cu surle si trambite in vara anului 2020, la exact o saptamana distanta de versiunea imbunatatita a gamei Arteon, care cuprinde acum inclusiv o varianta de caroserie Shooting Brake, actualul Volkswagen Tiguan Mk2 a revenit alaturi de nenumarate schimbari. Unele de ordin tehnic, altele de ordin estetic.

Disponibil la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand de la 24.563 de euro, noul model ofera in standard un benzinar turbo de 1.5 litri si 130 de cai putere.

Mult anticipatul Volkswagen Tiguan Mk2 Facelift a mai pregatit, de asemenea, si o versiune cu 150 CP a aceleiasi motorizari 1.5 TSI. Pentru amatorii familiei de propulsoare TDI, SUV-ul companiei germane anunta o unitate de doi litri cu doar 122, 150 sau chiar 200 de cai putere in compartimentul motor.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (54) Poze Volkswagen Tiguan Facelift
mai multe