Construit sa-si protejeze pasagerii ca un tanc. Noul VW Golf 8 obtine punctaj maxim la testele Euro NCAP

Construit sa-si protejeze pasagerii ca un tanc. Noul VW Golf 8 obtine punctaj maxim la testele Euro NCAP
  • Noul Volkswagen Golf 8 obtine cinci stele la testele de siguranta marca Euro NCAP
  • Hatchback-ul nemtilor se lauda cu un procentaj de 95% la proba Protectia Adultilor
  • Rezultatul reusit la proba Protectia Copiilor este de 44 de puncte, respectiv 89%
Distribuie pe Facebook

In plus, hatchback-ul nemtilor se poate lauda cu cel mai mare scor din aceasta sesiune la proba Protectia Adultilor: 36.3 puncte, ceea ce reprezinta un procentaj de 95%.

La doar doua saptamani dupa ce noua Skoda Octavia 4 le-a trecut pragul, specialistii organizatiei Euro NCAP au luat la testat, ca sa vada cat de sigura este, generatia cu numarul opt a modelului Volkswagen Golf. Inutil de mentionat, hatchback-ul nemtilor a reusit la randul sau punctajul maxim, de cinci stele.

Si a facut-o cu stil, obtinand cel mai mare scor din aceasta sesiune la proba Protectia Adultilor: 36.3 puncte, ceea ce reprezinta un procentaj de 95%, dupa cum precizam inclusiv anterior.

O astfel de afirmatie este insa valabila si atunci cand vine vorba despre rezultatele inregistrate la proba Protectia Copiilor. Noul Volkswagen Golf 8 se intoarce in Germania cu un punctaj de 44 de puncte - care, potrivit baremului pus la cale de specialistii organizatiei Euro NCAP, se traduce printr-un procentaj de 89%.

Notele primite de hatchback-ul lansat in ultima parte a lunii octombrie continua cu cele 36.8 (76%), respectiv 10.2 puncte (78%) de la probele Protectia Pietonilor si Siguranta Asistata.

In ceea ce priveste disponibilitatea generatiei cu numarul opt a modelului Volkswagen Golf, aceasta poate fi deja comandata in Germania, doar intr-o echipare superioara Life. Preturile pornesc de la 27.510 euro, dar dotarea standard cuprinde chiar si blocuri optice cu tehnologie LED, instrumente de bord digitale...

... comenzi vocale, sistem de navigatie, volan multifunctional din piele, senzori de parcare, climatizare automata, incarcare wireless a telefonului mobil, jante din aliaj pe 16 inch s.a.m.d.

Acum, daca vine vorba despre gama de motorizari, oferta pregatita initial de noul hatchback este ceva mai variata, clientii avand de ales intre un benzinar de 1.5 litri si un diesel cu capacitatea cilindrica de doi litri. Ambele cu cate doua versiuni diferite de performanta: 130 si 150 CP, respectiv 115 si, inca o data, 150 CP.

VW Golf 8 - Galerie Foto

VW Golf 8 - Galerie Foto

VW Golf 8 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (163) Poze VW Golf 8 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 20 Decembrie 2019