Noua masina de la Mercedes le-a dat aparatele peste cap. A fost la un singur pas sa obtina 100% la aceasta proba

Noua masina de la Mercedes le-a dat aparatele peste cap. A fost la un singur pas sa obtina 100% la aceasta proba
  • Noua masina de la Mercedes le-a dat aparatele peste cap
  • A fost la un singur pas sa obtina 100% la aceasta proba
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la circa 102.480 de euro - conform configuratorului oficial.

Organizata de curand, cea mai recenta sesiune a testelor Euro NCAP si-a propus sa puna capat tuturor speculatiilor si sa aduca un raspuns concret la intrebarea aflata pe buzele europenilor. Cat de sigura este prima Dacie cu propulsie suta la suta electrica din istorie?

Alaturi de noua gama Spring a fost invitata sa isi demonstreze abilitatile, totodata, si versiunea pe baterii a proaspat (re)lansatului Mercedes S-Class - cunoscuta, daca mai trebuia cumva precizat, sub denumirea de EQS.

Mercedes EQS

Mercedes EQS

Mercedes EQS

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi incepand, mai nou, de la suma de 102.480 de euro, aceasta din urma a primit un punctaj aproape record, de 36.6 puncte, ce coincide unui procentaj de 96%. Pentru nivelul de protectie acordat adultilor de la bord.

In urma testelor si masuratorilor efectuate, specialistii Euro NCAP au decis sa ofere primei generatii a gamei Mercedes EQS si un total de 45 de puncte (91%) pentru rezultatele de la proba Child Occupant - aparent.

Lista punctajelor acordate in cazul de fata continua cu cele 41.3 puncte, specifice unui procentaj de numai 76%, cu ghilimelele de rigoare, pentru protectia acordata pietonilor si biciclistilor. Respectiv 12.9%, sinonime unui procentaj de 80%, la proba botezata Safety Assist.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (134) Poze Mercedes EQS
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 14 Decembrie 2021