Renault prezinta oficial viitorul Megane. Noul model e diferit de tot ce stiai. Cum se comporta in cazul unui impact la 50 km/h

Renault prezinta oficial viitorul Megane. Noul model e diferit de tot ce stiai. Cum se comporta in cazul unui impact la 50 km/h
  • Renault prezinta oficial viitorul Megane
  • Noul model e diferit de tot ce stiai
  • Cum se comporta in cazul unui impact la 50 km/h
Distribuie pe Facebook

Primul Megane oferit de Renault in compania unui sistem de propulsie suta la suta electric a participat - de curand, la celebrele teste de siguranta organizate de Euro NCAP. Cum se comporta respectivul model in cazul unui impact, aflam direct din randurile urmatoare.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an, primul Renault Megane E-Tech din istorie a revenit de curand - zilele trecute, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: modelul oferit in compania unui sistem de propulsie suta la suta electric recent, alaturi de alte patru nume noi din industrie, la celebrele teste de organizate de Euro NCAP.

Renault Megane E-Tech - Galerie Foto

Renault Megane E-Tech - Galerie Foto

Renault Megane E-Tech - Galerie Foto

Asemeni proaspat relansatelor Lexus NX, Volkswagen Taigo si Volkswagen Polo - si spre deosebire de BMW Seria 2 Coupe, acesta a reusit sa obtina un punctaj de cinci stele. Rezultatul respectiv este compus din urmatoarele performante:

- 32.6 puncte (85%) pentru protectia acordata pasagerilor adulti;

- 43.3 puncte (88%) pentru protectia acordata copiilor de la bord;

- 35.4 puncte (65%) pentru protectia acordata pietonilor si biciclistilor;

- 12.7 puncte (79%) pentru eficienta sistemelor de asistenta.

Anuntat la inceputul toamnei trecute, primul Renault Megane E-Tech din istorie se vinde in prezent - pe piata din Romania, la preturi incepand de la circa 32.900 de euro. Modelul oferit in compania unui sistem de propulsie suta la suta electric este disponibil numai cu un singur motor, dupa cum precizam si anterior, ce livreaza persoanei de la volan 130 ori 220 CP.

Meniul pus la dispozitia cumparatorilor continua cu o baterie de 40 sau 60 kWh. Cu mentiunea ca bateria de 60 kWh - ce asigura o autonomie masxima de pana la 470 de kilometri insoteste numai versiunea cu 220 CP, din nefericire.

Primul Megane oferit de Renault in compania unui sistem de propulsie suta la suta electric este comercializat in trei variante de echipare - Equilibre, Techno si Iconic. Inclusiv reteta de baza Equilibre cuprinde ingrediente precum jante din aliaj pe 18 inch, faruri Full-LED, camera pentru marsarier, pilot automat, aer conditionat manual, display central de noua inch etc.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (90) Poze Renault Megane E-Tech - Galerie Foto
mai multe