Renault prezinta oficial viitorul Megane. Noul model e diferit de tot ce stiai. Cat costa in Romania

Renault prezinta oficial viitorul Megane. Noul model e diferit de tot ce stiai. Cat costa in Romania
  • Renault prezinta oficial viitorul Megane
  • Noul model e diferit de tot ce stiai. Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri Full-LED, plus display central cu diagonala de noua inch.

Prezentat publicului larg inca de la inceputul toamnei anului anterior, primul Renault Megane cu propulsie electrica din istorie a fost lansat recent, zilele acestea, si pe piata auto din Romania. Comercializat sub indicativul Megane E-Tech Electric - daca mai trebuia precizat, respectivul model este disponibil la preturi incepand de la 32.900 de euro, potrivit configuratorului de pe site-ul importatorului local.

Renault Megane E-Tech - Galerie Foto

Renault Megane E-Tech - Galerie Foto

Sub capota - dupa cum mentionam si anterior, la momentul premierei mondiale, clientii vor avea la dispozitie un motor cu doar 130 sau 220 de cai putere, insotit de o baterie cu capacitatea de numai 40 kWh in cazul versiunii de 130 CP sau 40 si 60 kWh atunci cand vine vorba despre varianta de 220 CP.

In functie de cum arata configuratia finala, primul Renault Megane cu propulsie electrica din istorie poate sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, chiar si intr-un timp de 7.4 secunde, conform unui comunicat de presa anterior. Autonomia maxima a respectivului model, ce vine cu o lungime de 4.21 metri si un ampatament de 2.700 de milimetri, este de 470 de kilometri.

Oferta caracteristica produsului in cauza continua cu trei optiuni diferite la nivel de echipare - Equilibre, Techno sau Iconic, si reteta de baza beneficiind, in standard, de echipamente precum faruri Full-LED, jante pe 18 inch, camera pentru marsarier, display central cu diagonala de noua inch etc.

Renault Megane E-Tech - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (90) Poze Renault Megane E-Tech - Galerie Foto
mai multe