Volvo nu se joaca atunci cand vine vorba de siguranta. Uite cum sunt testate masinile suedeze inainte de a fi lansate pe piata

Volvo nu se joaca atunci cand vine vorba de siguranta. Uite cum sunt testate masinile suedeze inainte de a fi lansate pe piata
  • Un nou Volvo S60 a fost lansat la sfarsitul lunii trecute
  • Automobilul suedez impresioneaza prin design, tehnologii si motorizari
  • Nu a fost insa lasat la voia intamplarii nici nivelul de siguranta
Distribuie pe Facebook

Inainte de a fi lansat pe piata, fiecare Volvo nou trece printr-un set amplu de teste. Inclusiv de siguranta...

Dezvelit oficial chiar la sfarsitul lunii iunie, noul Volvo S60 este genul de automobil care stie cum sa se remarce. Design-ul atragator al caroseriei, interiorul intesat cu tehnologii de ultima ora sau gama de motorizari revolutionara sunt doar cateva dintre atuurile modelului care concureaza cu Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class.

Fiind un Volvo, noul S60 este, in acelasi timp, genul de automobil pe care te poti baza in cazul unui accident de circulatie. Nu insa pentru ca producatorul suedez ar avea pile in cer, ci pentru ca fiecare model este proiectat, dezvoltat si testat - de nenumarate ori, astfel incat sa le ofere pasagerilor sai cel mai mare nivel de siguranta posibil.

Printre probele la care concurentul modelelor Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class a fost supus la un moment dat se numara si urmatoarea, care simuleaza un impact din spate la 88 km/h. In acest test, noul S60 este lovit cu o bariera deformabila pe 70% din suprafata posterioara, la o viteza mai mare decat cea abordata de EuroNCAP.

Cum reactioneaza automobilul suedez la un astfel de accident, vedem chiar in urmatorul material video:

Toate informatiile oficiale cu privire la cea de-a doua generatie a modelului Volvo S60, dar si cum arata pe viu concurentul trioului german format din Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class, ei bine... toate aceste detalii sunt disponibile mai intai AICI, iar apoi AICI.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Crash Test DATA PUBLICĂRII: 5 Iulie 2018