Masina de 1609 km/h vine in acest week-end la Auto Total Business Show!

Masina de 1609 km/h vine in acest week-end la Auto Total Business Show!
  • Biletul costa 20 de lei
  • Vor fi sesiuni de taxi-drift
  • Va fi concurs de tuning, car-audio si drift
Distribuie pe Facebook

In acest week-end are loc la Romexpo evenimentul Auto Total Business Show 2015. Pe langa evenimente de drift, tuning si adunarea importatorilor de piese auto, publicul va putea admira in standul Castrol si masina care isi propune sa atinga anul viitor viteza de 1609 km/h

Doua zile pline de actiune si adrenalina si un spectacol desfasurat pe o suprafata de peste 35000 metri patrati! Cea de-a patra editie a celui mai mare eveniment automotive din Romania, dedicata producatorilor de piese auto originale si aftermarket si echipamentelor pentru service, Auto Total Business Show, te asteapta pe 6 si 7 iunie, la ROMEXPO!

Anul acesta anunta in premiera prezenta masinii supersonice BLOODHOUND SSC la ATBS 2015. Maşina supersonică BLOODHOUND este un vehicul cu o viteză terestră de 1609 km/h. Ea va fi condusa de actualul detinator al recordului mondial de viteza terestra, Andy Green. Mai multe detalii despre masina Bloodhound poti sa gasesti aici.

In plus, anul acesta, ATBS vine la ROMEXPO cu show-uri unice si spectaculoase:
Dirft auto - Romanian Drift Community - cei mai buni piloti de drift din tara se intrec la ATBS
Moto stunt
Prima etapa a Campionatului National de Off-Road 2015 – GTC Motorsport
Trial Bike - demostratii si show-uri cu echipa Pedal Kick
Concurs Strongest Men
Basket Acrobatic - Lords of Gravity, echipa care a uimit NBA-ul si a stabilit un nou record mondial
Numeroase concursuri interactive si tombole vor fi puse la dispozitia vizitatorilor din ora in ora cu premii marca Apple, Samsung, dar si produse promotionale ale celor mai importanti furnizori de piese auto si echipamente de service. Puteti participa chiar la concursul de pe Facebook si sa primiti o invitatie care iti asigura distractia, muzica, masa si bautura.

Distribuie pe Facebook
mai multe