Lansarea noului Fast and Furious 9, amanata pentru a treia oara. Cand vom putea vedea, pana la urma, filmul in care apare fratele lui Dom

Lansarea noului Fast and Furious 9, amanata pentru a treia oara. Cand vom putea vedea, pana la urma, filmul in care apare fratele lui Dom
  • Lansarea noului Fast and Furious 9, amanata pentru a treia oara
  • Cand vom putea vedea, pana la urma, filmul in care apare fratele lui Dom
Distribuie pe Facebook

Cel de-al noualea episod al celebrei serii, daca nu punem la socoteala si spin-off-ul Hobbs & Shaw, ar fi trebuit sa ajunga in cinematografele din intreaga lume inca din data de 22 mai a anului 2020.

Pandemia de coronavirus continua sa provoace mari probleme si dureri de cap industriei cinematografice de peste Ocean (si nu numai), printre cele mai afectate productii de situatia curenta numarandu-se si Fast and Furious 9. Film programat sa debuteze inca din data de 22 mai 2020.

Ulterior, premiera celui de-al noualea episod al celebrei serii, daca nu punem la socoteala si spin-off-ul Hobbs & Shaw, a fost mutata in luna aprilie a acestui an, asa cum precizam si anterior, la momentul anuntului oficial.

Nu a durat insa mult si filmul in care apare, pentru prima data, fratele lui Dominic Toretto avea sa cunoasca o noua amanare. Pentru data de 29 mai 2021, anuntau oamenii implicati in spatele productiei anticipate de o lume intreaga, ce promite sa aduca - cu sine - si cu alte surprize majore.

Lansarea celui de-al noualea episod al celebrei serii, daca nu punem la socoteala si spin-off-ul Hobbs & Shaw, va mai avea totusi de asteptat, aceasta fiind din nou amanata, pentru a treia oara la rand, pentru 25 iunie 2021.

Daca va reusi sa ajunga in cinematografe la data mentionata anterior, in randul de mai sus, premiera filmului Fast and Furious 9 va avea loc la trei zile de la cea de-a 20-a aniversare a originalului. Dar, judecand dupa criza actuala, nimic nu este sigur, nici macar inca o reprogramare a debutului.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 8 Martie 2021