Si Lamborghini Aventador LP700-4 se alatura echipei Transformers 4

Si Lamborghini Aventador LP700-4 se alatura echipei Transformers 4
Lista cu automobilele ce vor putea fi admirate in cea de-a patra parte a filmului Transformers tocmai s-a imbogatit cu un nou supercar.
Distribuie pe Facebook

Dupa ce-a anuntat ca echipa Autobotilor va fi condusa de un "nou" Optimus Prime si completata cu doi noi membri - ultima generatie a modelului Chevrolet Corvette, respectiv impresionantul Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, iar Bumblebee va fi jucat de un exemplar Chevrolet Camaro SS al anilor '67, regizorul Michael Bay face astazi o noua precizare cu privire la viitoarea sa productie: in Transformers 4, iubitorii de automobile vor putea urmari in actiune si un Lamborghini Aventador LP700-4 absolut infricosator, finisat in nuanta mata Nero Nemesis.

Din pacate, informatiile oficiale se opresc pentru moment aici, insa exista numeroase voci care afirma ca modelul de inalta performanta al constructorului italian din Sant'Agata Bolognese va fi parte integranta a echipei Decepticonilor. De acest lucru urmeaza totusi sa ne convingem abia pe 27 iunie 2014, atunci cand cea de-a patra parte a seriei Transformers va debuta in cinematografele din Romania si de pe intreg mapamondul.

Transformers 4 - Masini

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Transformers 4 - Masini
mai multe
Publicat în categoria: Filme cu masini DATA PUBLICĂRII: 11 Iunie 2013