A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Volkswagen ofera pentru prima data in istorie masina asta!

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Volkswagen ofera pentru prima data in istorie masina asta!
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Volkswagen ofera pentru prima data in istorie masina asta!
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la 50.100 de euro - conform configuratorului oficial.

Lansata cu surle si trambite la sfarsitul anului trecut, prima generatie a masinii pe care Volkswagen o comercializeaza sub numele de ID.5 a intrat de curand, zilele acestea, in productia de serie. Asamblarea versiunii cu alura de Coupe a noului ID.4 se deruleaza la uzina din Zwickau, acolo unde mai sunt construite si Audi Q4 e-tron sau Cupra Born.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania - la preturi ce pornesc de la suma de 50.100 de euro, respectiva creatie masoara aproape 4.6 metri in lungime si este construita pe platforma modulara MEB.

Volkswagen ID.5 - Productie

Volkswagen ID.5 - Productie

Volkswagen ID.5 - Productie

Sub capota, cumparatorii au la dispozitie un sistem de propulsie cu doar unul sau doua motoare electrice in dotare, prima generatie a masinii pe care Volkswagen o comercializeaza sub numele de ID.5 venind astfel cu puterea maxima fie numai pe rotile spate, fie pe ambele punti. Si daca tot am deschis acest subiect, puterea urca pana la 299 CP.

Respectiva creatie va putea sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe ora, drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, si intr-un timp de 6.3 secunde, autonomia totala depasind, in anumite conditii, 500 de kilometri.

In varianta de baza Volkswagen ID.5 Pro, echiparea standard este formata si dintr-un set de blocuri optice fata si spate cu LED, din jante pe 19 inch, volan si scaune pentru sofer si pasagerul din dreapta cu functie de incalzire, pilot automat adaptiv, instrumente de bord digitale, climatizare cu reglarea temperaturii pe un numar de trei zone. Etc.

VW ID.5 si VW ID.5 GTX

VW ID.5 si VW ID.5 GTX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Volkswagen ID.5 - Productie
mai multe