BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina, insa acum o poate precomanda oricine. Cat costa in Romania

BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina, insa acum o poate precomanda oricine. Cat costa in Romania
  • BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina, insa acum o poate precomanda oricine
  • Cat costa in Romania
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si panou de instrumente imbracat in piele artificiala
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si panou de instrumente imbracat in piele artificiala Sensatec.

Anuntat in urma cu mai bine de patru luni, inca de la sfarsitul toamnei trecute, noul BMW iX va fi cunoscut, incepand de astazi, si pentru pretul sau de pornire. Disponibil, momentan, la precomanda, controversatul SUV al companiei bavareze vine, in Romania, cu un pret de vanzare care pleaca de la 78.838 de euro, conform importatorului local.

In configuratia de baza, comercializata sub indicativul xDrive40, respectiva masina a pregatit o putere maxima de peste 300 CP, sinonima cu un sprint de la 0 la 100 km/h intr-un timp mai mic de sase secunde, daca te intrebai cumva.

BMW iX

BMW iX

BMW iX

Meniul tehnic caracteristic versiunii cu pricina continua cu o autonomie mai mare de 400 km si un consum mediu de <20 kWh / 100 km, potrivit estimarilor oficiale de la BMW. Aceeasi varianta de serie a conceptului Vision iNext va mai fi vanduta si sub forma unei optiuni xDrive50, al carui pret de vanzare pentru Romania pleaca de la 98.294 de euro.

Formula respectiva se traduce printr-o putere maxima de peste 500 CP, sinonima cu un sprint de la 0 la 100 km/h intr-un timp mai mic de cinci secunde, autonomie mai mare de 600 km si consum mediu de <21 kWh / 100 km.

Noul BMW iX vine in standard cu doua motoare electrice si un sistem inteligent de tractiune integrala, indiferent de configuratia pentru care s-a optat. Asemanarile dintre cele doua versiuni de "motorizare" continua cu viteza maxima limitata la 200 km/h si incarcarea de la 10 la 80% in mai putin de 40 de minute, conform ultimelor informatii oficiale.

Principala diferenta consta in capacitatea bruta a bateriei, varianta entry-level xDrive40 mizand pe o unitate de >70 kWh, pe cand optiunea de top cunoscuta sub indicativul xDrive 50 dispune de o unitatea de >100 kWh.

Dupa cum precizam si anterior, SUV-ul derivat din conceptul Vision iNext ofera, fara costuri suplimentare, si faruri cu LED, plus panou de instrumente imbracat in piele artificiala Sensatec. Controversata masina din gama producatorului BMW a mai pregatit, din aceeasi categorie, si jante pe 20", climatizare automata, sistem audio cu 12 difuzoare etc.

BMW iX

BMW iX

BMW iX

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2021