BMW a recunoscut tot. Noua masina a bavarezilor va fi construita in... China

BMW a recunoscut tot. Noua masina a bavarezilor va fi construita in... China
  • BMW reconfirma productia conceptului iX3
  • Aceasta va fi asamblata in China
  • Modelul bavarez ajunge la vanzare in 2020
Distribuie pe Facebook

Versiunea de productie a conceptului iX3, caci ea reprezinta subiectul acestui material, va fi mai apoi exportata in Europa, dar si pe alte piete.

La aproape doua luni si jumatate de la aparitia mai multor informatii in presa scrisa, BMW a recunoscut ca versiunea de productie a conceptului iX3 va fi construita in China, urmand ca de acolo sa ajunga inclusiv pe Batranul Continent.

Compania bavareza nu este nici pe departe primul sau singurul producator auto european care face acest pas, Volvo apeland la o astfel de strategie inca de acum un an - atunci cand a mutat productia sedanului S90 la uzina din Daqing.

Si americanii de la Ford au de gand sa opteze pentru o solutie asemanatoare in cazul versiunii... nord-americane a noului Focus, in timp ce modelul destinat clientilor de pe Batranul Continent va fi asamblat in Saarlouis, Germania.

Revenind la versiunea de productie a conceptului iX3, BMW nu a publicat pana la momentul de fata niciun fel de informatie cu privire la aceasta, exceptand faptul ca va ajunge in showroom-uri incepand cu decadata urmatoare, chiar din 2020.

Acum ramane de vazut daca viitorul crossover bavarez cu propulsie electrica va pastra caracteristicile automobilului prezentat oficial in primavara acestui an, precum motorul cu 270 CP sub capota sau bateria cu capacitatea de 70 kWh.

In configuratia data, conceptul BMW iX3 - dezvelit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International de la Beijing, promitea o autonomie de cel putin 400 km (in noul ciclu WLTP), dar si un timp de incarcare de numai 30 minute.

BMW iX3 Concept

BMW iX3 Concept

BMW iX3 Concept

BMW iX3 Concept

BMW iX3 Concept

BMW iX3 Concept

BMW iX3 Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze BMW iX3 Concept
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2018