Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Cum arata in realitate

Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata. Cum arata in realitate
  • Cea mai noua masina de la Kia e diferita de tot ce ofera sud-coreenii acum, pe piata
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria atractiilor principale culmineaza cu valoarea de 3.5 secunde caracteristica sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

O Kia mai rapida decat un Porsche, Ferrari sau Lamborghini? Nu este niciun fel de gluma sau exagerare: anuntata in urma cu aproximativ patru saptamani, chiar la jumatatea lunii trecute, prima masina pe care sud-coreenii o construiesc pe o platforma dedicata exclusiv automobilelor electrice stie - cu siguranta, cum sa impresioneze.

Botezata mai mult sau mai putin sugestiv EV6, noua gama de produse a pregatit, in configuratia de top, doua motoare electrice si pana la 585 de cai.

Livrata tuturor celor patru roti - alaturi de un cuplu maxim de pana la 740 de Nm, puterea mentionata anterior se traduce printr-o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 3.5 secunde. Aceeasi versiune GT a primei masini construite de Kia pe o platforma dedicata electricelor promite inclusiv o viteza de top de 260 km/h.

In varianta de baza, noua gama EV6 dispune de un motor cu 170 de cai pe puntea spate, insa clientii au la dispozitie si numeroase optiuni de mijloc.

Aflata la mare cautare pe piata din Coreea de Sud, prima masina pe care Kia o construieste pe o platforma dedicata exclusiv automobilelor electrice masoara vine cu o lungime de pana la 4.695 de milimetri, in timp ce ampatamentul masoara 2.9 metri. Perechea de display-uri reprezinta, in schimb, principala atractie de la nivelul interiorului.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 15 Aprilie 2021