HUMMER se intoarce! Americanii publica noi imagini cu modelul de 1.000 CP si 15.592 Nm

HUMMER se intoarce! Americanii publica noi imagini cu modelul de 1.000 CP si 15.592 Nm
  • HUMMER se intoarce: americanii publica noi imagini cu modelul de 1.000 CP si 15.592 Nm
  • Mult anticipatul automobil de peste Ocean va debuta oficial in toamna acestui an
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul automobil de peste Ocean va debuta oficial in toamna acestui an, cu o intarziere de cel putin trei luni.

Anuntat cu surle si trambite acum jumatate de an, noul GMC Hummer EV ar fi trebuit sa ajunga in fata publicului larg inca din data de 20 mai. Din pricina noii pandemii de coronavirus insa, americanii au mutat premiera mondiala in toamna.

Intre timp, fanii mult anticipatului automobil de peste Ocean au primit un teaser proaspat pe care sa-l admire - si, de ce nu, sa il descifreze.

Din pacate, specificatiile tehnice raman si la momentul de fata doar un mister, cu mentiunea ca oficialii americani au precizat anterior ca noul GMC Hummer EV va fi complet electric. Si va oferi un sistem de propulsie cu pana la trei motoare.

Un alt detaliu cunoscut cu privire la mult anticipatul automobil de peste Ocean il reprezinta valorile maxime: cel mult 1.000 CP si 15.592 Nm.

Sprintul de la 0 la 96 km/h se va rezolva, drept urmare, in fix trei secunde. Nu, despre autonomie nu se cunoaste absolut nimic, americanii preferand in schimb sa afirmeca noul GMC Hummer EV va dispune de un plafon panoramic detasabil.

Mult anticipatul automobil de peste Ocean va debuta oficial in toamna acestui an, insa productia de serie va lua startul abia din 2021.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 30 Iulie 2020