Inca o palma data... tuturor. Un Hyundai a batut tot si a fost incoronat Masina Anului 2022 in Lume! Cum arata in realitate

Inca o palma data... tuturor. Un Hyundai a batut tot si a fost incoronat Masina Anului 2022 in Lume! Cum arata in realitate
  • Inca o palma data... tuturor
  • Un Hyundai a batut tot si a fost incoronat Masina Anului 2022 in Lume!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Respectivul vehicul a reusit sa se impuna - dupa cum precizam inclusiv anterior, si la categoriile World Car Design of the Year, respectiv Masina Electrica a Anului.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape 14 luni, prima generatie a gamei vandute de compania Hyundai sub denumirea de Ioniq 5 a reusit sa impresioneze o lume intreaga. Inclusiv juriul celebrei competitii World Car Awards s-a indragostit de echipamentele, design-ul si performantele respectivului SUV, motiv pentru care i-a acordat trei! distinctii diferite - Masina Anului 2022 in Lume, World Car Design of the Year, Masina Electrica a Anului 2022.

Hyundai Ioniq 5 - Galerie foto

Hyundai Ioniq 5 - Galerie foto

In drumul sau spre victorie, vehiculul producatorului sud-coreean a intalnit si invins - asa cum mentionam si pe parcursul zilelor anterioare, la inceputul saptamanii curente, nume extrem de importante din industrie, precum Ford Mustang Mach-E, Kia EV6, Audi e-tron GT si Mercedes EQS.

Construita pe o platforma destinata exclusiv electricelor - similar noii Kia EV6, daca tot discutam in randurile de mai sus inclusiv despre Masina Anului 2022 in Europa, prima generatie a gamei oferite de Hyundai sub denumirea de Ioniq 5 dispune de unul sau doua motoare, respectivul SUV bucurandu-se, in varianta de top, de o putere maxima de 305 cai. Sinonima cu un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acceleratia la podea, in 5.2 secunde.

Vehiculul producatorului sud-coreean se mai poate lauda si cu o baterie de pana la 72.6 kWh - ce se traduce in cazul versiunii RWD, cu o autonomie maxima de 481 de kilometri; cat despre durata de incarcare, timpul petrecut la o statie de 350 kW nu va depasi, pentru intervalul 10 - 80%, 18 minute.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (51) Poze Hyundai Ioniq 5 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 20 Aprilie 2022