Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP. Compania producatoare a publicat acum primele detalii oficiale

Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP. Compania producatoare a publicat acum primele detalii oficiale
  • Masina cu motor de 1.6 litri si 265 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

O cutie automata cu sase rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza fisa cu specificatii tehnice prezenta in cazul de fata.

Anuntata oficial in cea de-a doua jumatate a lunii februarie, noua Kia Sorento este doar una dintre nenumaratele masini de ultima generatie lansate vara aceasta pe piata din Romania. Oferita in schimbul unei sume minime care se apropie de 43.000 de euro, alternativa companiei sud-coreene la produse precum Skoda Kodiaq vine momentan in numai doua variante de motorizare - diesel, respectiv hybrid, insa situatia se va schimba incepand din 2021, potrivit ultimelor detalii.

Kia Sorento PHEV

Intr-o alta ordine de idei, prima parte a anului viitor va marca debutul unei versiuni puse in miscare de un sistem de propulsie plug-in hybrid, ce combina o unitate 1.6 T-GDi de 180 CP si 265 Nm cu un motor electric ce livreaza alti 91 CP (plus 304 Nm), meniul cu pricina fiind completat de o baterie litiu-ion polimer de 13.8 kWh.

Formula in cauza - anunta oficialii companiei producatoare, este sinonima cu un total de pana la 265 CP si 350 Nm, care transforma noua varianta de motorizare Kia Sorento PHEV in cea mai potenta optiune a gamei. Din nefericire, atat timpul necesar realizarii traditionalei acceleratii de la 0 la 100 km/h, cat si valoarea medie din dreptul consumului de carburant raman un mister, sud-coreenii preferand sa precizeze ca din meniu nu lipsesc nici cutia automata, nici tractiunea integrala.

Dupa cum precizam si anterior, vanzarile versiunii puse in miscare de un sistem de propulsie plug-in hybrid vor demara la inceputul lui 2021, potentialii clienti (de pe Batranul Continent) urmand a fi ispititi inclusiv cu o garantie de sapte ani / 150.000 de kilometri, potrivit primelor informatii si detalii impartite cu publicul larg.

Kia Sorento PHEV

Kia Sorento PHEV

Kia Sorento PHEV

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Kia Sorento PHEV
mai multe