Masina germana cu camere pe post de oglinzi. Compania producatoare a publicat acum toate pozele

  • Audi publica noi imagini cu modelul E-Tron
  • SUV-ul german ofera doua motoare electrice si 408 CP
  • Autonomia totala depaseste 400 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Revolutia continua sub capota, acolo unde propulsia este asigurata de doua motoare electrice si o baterie cu capacitatea de 95 kWh.

Cat dureaza pentru ca un concept car sa ajunga de pe podiumurile marilor saloane auto la vanzare, in showroom-urile companiei producatoare? Undeva in jurul a 36 de luni, daca este sa luam in calcul exemplul germanului Audi E-Tron Quattro.

Dezvelit in premiera mondiala cu ocazia evenimentului Frankfurt Motor Show din toamna anului 2015, prototipul cu trei motoare electrice si un pachet generos de baterii poate fi in cele din urma comandat de publicul de pe pietele europene.

Audi E-tron - Galerie Foto

Audi E-tron - Galerie Foto

Proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum Mercedes EQC ori Jaguar I-PACE, modelul de serie pune la bataie o putere care depaseste cu putin 400 CP. Suficient pentru ca sprintul 0 - 100 km/h sa dureze doar 5.7 secunde.

Acompaniata de o baterie cu capacitatea de 95 kWh, perechea de motoare electrice oferita de versiunea de serie a conceptului Audi E-Tron Quattro promite inclusiv un cuplu maxim de 664 Nm, plus o viteza de top limitata la 200 km/h.

Fiind un automobil complet electric, autonomia joaca un rol esential in succesul noului Audi E-Tron. Potrivit primelor informatii date publicitatii, modelul companiei germane poate parcurge mai mult de 400 km cu un singur plin de carburant.

In ceea ce priveste aspectul estetic, principalul punct de atractie il reprezinta forma oglinzilor retrovizoare - inlocuite cu camere video, insa nici grila frontala de mari dimensiuni sau stopurile unite cu o banda de LED-uri nu vor trece neobservate.

La interior, departe de privirile curiosilor, plansa de bord incorporeaza trei display-uri diferite, dintre care doua folosite pentru sistemul de infotainment si comenzile climatizarii. Ecranul cu numarul trei afiseaza ceasurile digitale de bord.

Audi E-tron - Galerie Foto

Audi E-tron - Galerie Foto

Audi E-tron - Galerie Foto

Audi E-tron - Galerie Foto

Audi E-tron - Galerie Foto

Audi E-tron - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (299) Poze Audi E-tron - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 10 Decembrie 2018