Masina pe care Kia o lauda ca-i mai rapida decat Porsche, Ferrari si Lamborghini. Cat costa

Masina pe care Kia o lauda ca-i mai rapida decat Porsche, Ferrari si Lamborghini. Cat costa
  • Masina pe care Kia o lauda ca-i mai rapida decat Porsche, Ferrari si Lamborghini
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri adaptive cu LED. Plus o instalatie audio de inalta fidelitate semnata de specialistii Meridian.

Anuntata in urma cu mai bine de jumatate de an, prima electrica oferita de Kia pe o platforma destinata exclusiv masinilor pe baterii isi intampina - zilele acestea, clientii in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile disponibile la vanzare se numara - mai nou, si o varianta comercializata sub denumirea de EV6 GT, la preturi incepand de la aproape 66.000 de euro - suma specifica pietei din Germania.

Kia EV6 - Galerie foto

Insotita de doua motoare si 585 de cai pe ambele punti, respectiv reteta promite sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de numai 3.5 secunde. Viteza maxima urca - in schimb, pana la pragul de 260 de kilometri pe ora, seria vestilor bune continuand cu performanta de a bate Porsche, Ferrari si Lamborghini pe 400 de metri.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde inclusiv o baterie cu capacitatea de 77.4 kWh, astfel ca versiunea GT a primei masini Kia EV6 din istorie urmeaza sa bifeze distante de pana la 400 de kilometri cu o singura incarcare. Daca mai era nevoie de precizat, aceeasi varianta de performanta se mai poate lauda, printre altele, si cu o echipare standard extrem de bogata, ce debuteaza cu farurile adaptive cu LED.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici jantele din aliaj cu diametrul generos de 21 de inch, suspensia controlata electronic sau discurile de franare de 380, respectiv 360 de milimetri. Situatia respectiva este valabila si in cazul scaunelor fata si banchetei spate cu functie de incalzire, afisajului pe parbriz, iluminarii ambientale, instalatiei audio de inalta fidelitate de la Meridian, diferentialului e-LSD si asa mai departe.

Kia EV6 - Galerie foto

Kia EV6 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (114) Poze Kia EV6 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Noiembrie 2021