Masina testata aproape un milion de kilometri inainte de a fi lansata pe piata a primit o noua versiune. Cum arata in realitate

Masina testata aproape un milion de kilometri inainte de a fi lansata pe piata a primit o noua versiune. Cum arata in realitate
  • Masina testata aproape un milion de kilometri inainte de a fi lansata pe piata a primit o noua versiune
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la peste 130.000 de euro - conform configuratorului oficial.

Anuntata oficial in urma cu numai cateva zile si prezentata publicului cu ocazia editiei din acest an a Salonului Auto International de la Los Angeles - show aflat in plina desfasurare, cea mai recenta versiune a gamei comercializate sub denumirea de Porsche Taycan Cross Turismo stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Oferita sub numele de Taycan GTS Sport Turismo, respectiva masina renunta la multiplele elemente vizuale demne de un crosswagon - caracteristice originalului, specialistii departamentului de design al marcii din Stuttgart inlocuindu-le cu o serie de piese pe masura performantelor disponibile.

Porsche Taycan GTS

Porsche Taycan GTS

Lista atractiilor principale continua - dupa cum precizam si anterior, cu o suspensie special dezvoltata, inginerii grabindu-se sa instaleze - printre multe altele, si un set de franare compus din discuri cu un diametru extrem de generos, de pana la 390 de milimetri, dar si un sistem de directie integrala - conform primelor informatii si detalii publicate de compania producatoare.

Sub capota, cea mai recenta versiune a gamei comercializate sub denumirea de Porsche Taycan Cross Turismo mizeaza - la randul sau, pe un sistem de propulsie format din doua motoare electrice - daca mai era necesara o asemenea mentiune. Valorile maxime livrate rotilor de pe ambele punti urca pana la 598 de cai putere si 850 de Newton-Metri, astfel ca - cu pedala de acceleratie blocata la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea in 3.7 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea pana la viteza de top de 250 de kilometri pe ora.

Disponibila si sub forma unei berline cu alura de fastback, noua varianta botezata Taycan GTS Sport Turismo propune - pe langa exteriorul agresiv stilizata, si insertii interioare de piele, carbon, Race-Tex si / sau Alcantara - cu viitorii cumparatori fiind intampinati si de un plafon panoramic cu Sunshine Control - ce devine transparent sau mat la o simpla atingere de buton.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Porsche Taycan GTS
mai multe