Mercedes ofera pentru prima data in istorie masina asta! Cum arata in realitate

Mercedes ofera pentru prima data in istorie masina asta! Cum arata in realitate
  • Mercedes ofera pentru prima data in istorie masina asta!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

In Europa, noua gama a companiei germane va fi comercializata atat in versiuni FWD, cat si in variante cu tractiune integrala, potrivit unui comunicat de presa publicat anterior.

Prezentat publicului larg in urma cu aproape o saptamana - chiar pe parcursul zilelor trecute, primul Mercedes EQB din istorie va fi vandut, initial, numai clientilor de pe piata din China. Ulterior insa, in lunile care vor urma - inainte ca anul 2021 sa devina istorie, respectiva masina isi va face aparitia si in showroom-urile companiei germane aflate pe Batranul Continent, la un pret momentan necunoscut.

Nota de plata reprezinta, din fericire, singurul mare mister cu privire la noua gama a marcii din Stuttgart, aceasta anuntand deja ca europenii vor avea diferite versiuni si variante dintre care sa aleaga.

Mercedes EQB

Mercedes EQB

Altfel spus, primul EQB - pe care Mercedes planuieste sa-l vanda, va fi oferit alaturi de o bateria cu capacitatea de cel putin 66.5 kWh si puteri maxime ce vor depasi, in anumite configuratii, chiar si 272 de cai. In functie de optiunea preferata de viitorul client, livrarea valorilor se va face doar catre rotile fata, fie catre ambele punti, asa cum anunta un comunicat de presa publicat anterior de compania germana.

Fisa cu specificatii tehnice care va insoti noua gama a marcii din Stuttgart mai are de anuntat, la momentul de fata, si o autonomie de pana la 419 kilometri, conform datelor disponibile actualmente.

Un GLB cu propulsie suta la suta electrica, primul Mercedes EQB din istorie vine cu o lungime de aproape 4.7 metri, in timp ce ampatamentul masoara exact 2.829 de milimetri. Lista atractiilor exterioare culmineaza cu blocurile optice - atat fata, cat si spate, unite cu o banda iluminata de LED-uri, in timp ce interiorul, care se lauda cu trei randuri de scaune, impresioneaza in special prin plansa de bord high tech.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (68) Poze Mercedes EQB
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 23 Aprilie 2021