Mercedes si BMW au dat de belea. Noua masina de la Audi e un super-sedan cu platforma si motor de Porsche. Cum arata in realitate

Mercedes si BMW au dat de belea. Noua masina de la Audi e un super-sedan cu platforma si motor de Porsche. Cum arata in realitate
  • Mercedes si BMW au dat de belea
  • Noua masina de la Audi e un super-sedan cu platforma si motor de Porsche
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 100.000 de euro si urca pana la 140.653 de euro, inainte de costul eventualelor dotari si echipamente optionale.

Dezvelit oficial in urma cu mai bine de cinci saptamani, la inceputul lunii februarie, mult anticipatul Audi E-Tron GT reprezinta genul de masina care stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Prefigurat de conceptul cu acelasi nume, super-sedanul cu platforma si motor de Porsche al companiei din Ingolstadt se reamarca numadecat prin design-ul atragator al caroseriei.

Lista atractiilor principale continua cu interiorul high-tech, cu instrumente de bord digitale si configurabile, sistem de infotainment cu display central de 10.1 inch, plus instalatie Bang & Olufsen de 710 W.

Audi E-Tron GT - Galerie Foto

Audi E-Tron GT - Galerie Foto

In plan tehnic, mult anticipatul Audi E-Tron GT a pregatit un sistem de propulsie suta la suta electric, cu doua motoare si o baterie cu capacitatea neta de 85 kWh. In varianta de baza, super-sedanul cu platforma si motor de Porsche al companiei din Ingolstadt vine cu 476 sau 530 de cai, in overboost, in timp ce versiunea de inalta performanta RS ofera pana la 646 CP.

O transmisie automata cu doua rapoarte, plus tractiunea integrala inteligenta sunt oferite fara costuri suplimentare, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza chiar si in 3.3 secunde.

Nota de plata a mult anticipatului Audi E-Tron GT porneste, in Romania, de la putin peste 100.000 de euro, asa cum precizam si anterior. Dotarea standard cuprinde inclusiv echipamente precum faruri cu LED, jante pe 19 inch, plafon panoramic din sticla, tapiterie din piele si piele ecologica, stopuri cu semnalizare dinamica, dar si climatizare cu reglare pe trei zone.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (201) Poze Audi E-Tron GT - Galerie Foto
mai multe