Noua masina de la Volkswagen e nebunie curata: are un design retro la exterior si tractiune spate. Cat costa

Noua masina de la Volkswagen e nebunie curata: are un design retro la exterior si tractiune spate. Cat costa
  • Noua masina de la Volkswagen e nebunie curata
  • Are un design retro la exterior si tractiune spate
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de 90 de zile, inca din prima parte a primaverii acestui an, mult anticipata varianta moderna a legendarului Bulli a fost lansata, recent, si pe piata din Marea Britanie. La preturi incepand de la putin peste 57.000 de lire sterline, conform informatiilor de pe site-ul respectivei divizii a marcii germane.

Volkswagen ID. Buzz - Galerie foto

Volkswagen ID. Buzz - Galerie foto

Comercializata sub denumirea de ID. Buzz, dupa cum precizam, de asemenea, si anterior, noua masina de la Volkswagen isi intampina clientii, la momentul de fata, doar intr-o singura versiune de motorizare - insotita de un motor electric cu 204 cai livrati rotilor de la nivelul puntii spate.

Aceeasi varianta oferita sub indicativul Pro se mai poate lauda si cu o baterie cu o capacitate (neta) de 77 kWh, printre performantele publicate pe site-ul diviziei din Marea Britanie numarandu-se si o autonomie de 415 kilometri. Daca vine vorba, pe de alta parte, despre proba 0 - 100 km/h, respectiva misiune dureaza, aparent, 10.2 secunde.

Prima generatie a masinii cunoscute sub numele de Volkswagen ID. Buzz se vinde - pe piata mentionata anterior, in trei arome diferite: Life, Style, 1ST Edition, inclusiv reteta de baza cuprinzand faruri cu LED, plus climatizare automata, instrumente de bord digitale, ecran central de 10 inch etc.

Volkswagen ID. Buzz - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (73) Poze Volkswagen ID. Buzz - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 17 Iunie 2022