Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial. E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum

Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial. E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum
  • Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial
  • E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum
Distribuie pe Facebook

Sub capota, viitorii clienti vor avea la dispozitie intre doar 228 si pana la 489 de cai - conform ultimelor informatii si detalii oficiale.

Prezentata publicului larg acum mai bine de jumatate de an - inca de la finalul verii trecute, prima generatie a masinii cunoscute sub denumirea de Genesis GV60 a revenit recent, chiar zilele acestea, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: conducerea diviziei de lux de la Hyundai a publicat - intr-un final, fisa cu specificatii tehnice a versiunii ce va fi comercializata pe Batranul Continent, in Europa.

Nota de plata a respectivei variante nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, oficialii companiei producatoare alegand sa anunte, in schimb, ca lupta pentru clienti se va da intre trei arome diferite.

Genesis GV60 - Versiunea europeana

Genesis GV60 - Versiunea europeana

Botezata Genesis GV60 Premium, configuratia de baza a masinii sud-coreene vine cu un singur motor electric sub capota - proiectat pentru a livra, asa cum precizam si anterior, undeva in jurul a 228 CP. Urmatoarea pe lista, optiunea Sport se bucura de doua motoare electrice - astfel ca fisa cu specificatii de ordin tehnic va gazdui si 318 cai, conform ultimelor informatii si detalii prezentate publicului larg.

Oferta disponibila se incheie cu o savoare botezata Sport Plus si insotita, la randul sau, de doua motoare electrice - cu mentiunea ca viitorii clienti vor primi 435 CP in mod normal sau 489 de cai pentru zece secunde, cu functia Boost activata.

Prima generatie a masinii cunoscute sub denumirea de Genesis GV60 mai are de anuntat - printre altele, si o autonomie maxima de pana la 516 kilometri, in timp ce pachetul tehnologic aduce - sub lumina intensa a reflectoarelor, si o pereche de camere video pe post de oglinzi retrovizoare. Acesteia i se alatura si un set de doua display-uri pentru afisarea ceasurilor de bord si sistemului multimedia.

Genesis GV60 - Versiunea europeana

Genesis GV60 - Versiunea europeana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Genesis GV60 - Versiunea europeana
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 24 Februarie 2022