Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial. E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum. Galerie foto completa

Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial. E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum. Galerie foto completa
  • Noua masina de lux de la Hyundai a debutat oficial
  • E diferita de tot ce vand sud-coreenii acum
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Disponibila la preturi incepand de la aproape 59.000 de dolari, aceasta isi va intampina clientii si cumparatorii in doua configuratii diferite: cu doar 314 sau pana la 483 de cai putere in compartimentul motor.

Anuntata in urma cu mai bine de jumatate de an, la sfarsitul verii trecute, prima generatie a masinii oferite de divizia de lux a companiei Hyundai sub denumirea de Genesis GV60 a fost lansata recent, pe parcursul zilelor precedente, si peste Ocean, in SUA. Un motiv numai bun pentru ca producatorul sud-coreean sa publice zeci de imagini proaspete ale electricei asamblate pe platforma modulara E-GMP - folosita si de Kia EV6.

Genesis GV60 - Versiunea americana

Genesis GV60 - Versiunea americana

Comercializata la preturi incepand de la aproape 59.000 de dolari, noua reteta iese in evidenta, la nivelul pachetului exterior, in special prin blocurile optice duble, un numar impresionant de priviri urmand sa atraga insa, de ce nu, si grila uriasa de la nivelul partii frontale, manerele retractabile ale portierelor, eleronul proeminent prezent in partea inferioara a lunetei sau montantii posteriori cu desgin unic.

In cabina, departe de privirile celorlalti participanti la trafic, dar si pietonilor, prima generatie a masinii oferite de divizia de lux a companiei Hyundai sub denumirea de Genesis GV60 se remarca numaidecat prin sfera de cristal din echiparea tunelului central, cu dublu rol: de decor si selector de viteze. Aceeasi electrica asamblata pe platforma modulara E-GMP se mai lauda - promite producatorul sud-coreean, si cu doua ecrane uriase.

Noua reteta isi va mai intampina clientii si cumparatorii alaturi de scaune ventilate, de volan si bancheta cu functie de incalzire, instalatie audio de la Bang & Olufsen si doua motoare, ce lucreaza impreuna pentru a livra rotilor de pe ambele punti doar 314 CP in versiunea de baza Advanced sau pana la 483 de cai putere in varianta de top Performance, disponibila alaturi de un Boost Mode pentru extra performanta.

Genesis GV60 - Versiunea americana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze Genesis GV60 - Versiunea americana
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 30 Mai 2022