Prima Dacie electrica din istorie. Cat costa in Romania masina de 44 CP

Prima Dacie electrica din istorie. Cat costa in Romania masina de 44 CP
  • Prima Dacie electrica din istorie
  • Cat costa in Romania masina de 44 CP
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv limitator de viteza, plus franare autonoma de urgenta, conform mai multor informatii si detalii oficiale date, de curand, publicitatii.

Asteptarea a luat sfarsit. Dacia a publicat in cursul acestei dimineti, cu doar cateva momente in urma, pretul primei sale masini cu propulsie 100% electrica, versiunea de serie a conceptului Spring pornind, in Romania, de la 18.100 de euro.

Disponibila initial numai intr-o varianta de echipare Comfort Plus, incepand cu data de 20 martie, subcompacta cu alura de SUV a companiei de la Mioveni dispune in standard si de sase airbag-uri.

Dacia Spring - Galerie Foto

Dacia Spring - Galerie Foto

Totodata, aceeasi versiune de serie a conceptului Spring mai ofera, fara niciun fel de costuri suplimentare, si ABS sau ESP. Prima masina cu propulsie electrica de la Dacia se mai bucura si de limitator de viteza, plus franare autonoma de urgenta.

In ceea ce priveste partea vizuala, subcompacta cu alura de SUV a companiei de la Mioveni a pregatit trei nuante pentru caroseria in cinci portiere, alb, albastru si argintiu, o a patra sosind ulterior.

O situatie asemanatoare intalnim si la nivel de echipari, cu versiunea de serie a conceptului Spring urmand sa vina si intr-o varianta Comfort. Ce va cobori pretul primei masini cu propulsie 100% electrica de la Dacia pana la 16.800 de euro.

Livrarea subcompactei cu alura de SUV a companiei de la Mioveni, care pune la bataie un motor de 44 CP si o baterie de 27.4 kWh, de unde si autonomia de 230 km, va demara in luna septembrie.

Dacia Spring - Galerie Foto

Dacia Spring - Galerie Foto

Dacia Spring - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (52) Poze Dacia Spring - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 12 Martie 2021