Prima masina electrica de la Mazda a primit un generator pe benzina dupa ce tot internetul a ras de autonomia sa mica. Cum arata in realitate

Prima masina electrica de la Mazda a primit un generator pe benzina dupa ce tot internetul a ras de autonomia sa mica. Cum arata in realitate
  • Prima masina electrica de la Mazda a primit un generator pe benzina...
  • ... dupa ce tot internetul a ras de autonomia sa mica
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Comercializata si pe piata auto din Romania - la preturi care pornesc de la aproape 37.800 de euro, cea mai noua varianta de motorizare a gamei vandute de japonezi sub denumirea de MX-30 promite sa parcurga pana la 600 de kilometri cu un singur plin de combustibil.

Dezvelita publicului larg acum mai bine de trei ani si jumatate - inca din ultima parte a toamnei lui 2019, prima electrica de la Mazda isi intampina cumparatorii, in aceste zile, intr-un numar impresionant de versiuni si, totodata, configuratii. Printre multiplele optiuni puse de niponi la dispozitia clientilor se regaseste, mai nou, si un model disponibil sub indicativul MX-30 e-Skyactiv R-EV - meniul in cauza debutand cu un motor electric de aproximativ 170 de cai putere.

Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV

Oferita si pe piata auto din Romania, la preturi incepand de la o suma de 37.790 de euro, respectiva reteta continua cu o baterie litiu-ion de numai 17.8 kWh - conform fisei cu specificatii de ordin tehnic, astfel ca autonomia nu va depasi, cel putin daca vine vorba despre modul de rulare EV, 85 de kilometri.

Aceeasi aroma MX-30 e-Skyactiv R-EV se mai poate lauda insa - din fericire, si cu un propulsor rotativ, pe benzina, care actioneaza doar ca generator, cu rezervor de 50 de litri, pasagerii crossoverului cu pricina urmand sa se bucure de calatorii de pana la 600 de kilometri cu un singur plin de combustibil. Daca vine vorba - pe de alta parte, despre performante, proba 0 - 100 km/h dureaza mai mult de 9.0 secunde, pe cand viteza de top nu depaseste 140 km/h.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Mazda MX-30 e-Skyactiv R-EV
mai multe