Primul pick-up de la Tesla a debutat oficial si e diferit de tot ce ai vazut la viata ta. Cand se lanseaza pe piata

Primul pick-up de la Tesla a debutat oficial si e diferit de tot ce ai vazut la viata ta. Cand se lanseaza pe piata
  • Primul pick-up de la Tesla a debutat oficial
  • E diferit de tot ce ai vazut la viata ta
  • Cand se lanseaza pe piata
Distribuie pe Facebook

Sub capota, clientii vor avea de ales intre trei sistem diferite de propulsie: cu unul, doua sau chiar trei motoare electrice.

Anuntat cu surle si trambite inca de la finele lui 2019, primul pick-up de la Tesla a revenit de curand, zilele acestea, sub lumina intensa a reflectoarelor. Despre ce e vorba?

Compania cu sediul in Silicon Valley a actualizat pagina de comanda a modelului pe nume Cybertruck, respectiva sectiune a site-ului caracteristic marcii din SUA fiind modificata pentru a dezvalui ca productia va incepe, de fapt, anul viitor.

Pretul de vanzare a ramas, in schimb, neschimbat. Primul pick-up de la Tesla costa 39.900 de dolari in versiunea de baza, cu un motor electric si o autonomie de 400+ kilometri.

Varianta cu doua motoare electrice si o autonomie de 480+ kilometri pleaca de la suma de 49.900 de dolari, conform detaliilor si informatiilor publicate de compania producatoare pe pagina de comanda a modelului pe nume Cybertruck.

Intr-un final, primul pick-up de la Tesla isi va mai intampina viitorii clienti si intr-o configuratie cu trei motoare electrice. Disponibila in schimbul a 69.900 de dolari, se pare.

Respectiva optiune promite sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 96 de kilometri pe ora, cu pedala acceleratie la podea, intr-un timp de <2.9 secunde; de cealalta parte, autonomia maxima va depasi, aparent. 800 de kilometri.

Primul pick-up de la Tesla se mai poate lauda si cu o capacitate de tractare de pana la 6.350 de kilograme. Dar si cu un sistem de rulare autonoma de 10.000 de dolari, optional.

Tesla Cybertruck

Tesla Cybertruck

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Tesla Cybertruck
mai multe
Publicat în categoria: Green Cars DATA PUBLICĂRII: 12 August 2021