A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Honda nu a mai vandut aceasta masina din 2006

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Honda nu a mai vandut aceasta masina din 2006
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Honda nu a mai vandut aceasta masina din 2006
Distribuie pe Facebook

Prima Acura Integra din ultimii circa 16 ani va fi disponibila - la vanzare, exclusiv intr-o varianta 1.5 turbo. Cu 200 de cai si undeva in jurul a 260 de Newton-Metri - dupa cate se pare.

Dezvelita publicului larg in urma cu aproape 60 de zile, mult anticipata versiune de serie a prototipului ce anunta revenirea celebrei Integra a intrat - de curand, in productie, la uzina Honda din Marysville, Ohio. Comercializata la preturi ce pornesc de la putin peste 30.000 de dolari, berlina cu alura de fastback si nume legendar de la Acura va pune la dispozitia cumparatorilor sai numai un singur motor - propulsia urmand a fi asigurata de un benzinar turbo cu patru cilindri si o capacitate de 1.5 litri.

Acura Integra

Conceputa pentru a concura impotriva impotriva unor produse ca Hyundai Elantra N, Subaru WRX ori Volkswagen Jetta GLI, respectiva masina dispune de o herghelie compusa din 200 de cai si aproximativ 260 de Newton-Metri - controlata de o cutie cu variatie continua sau, dupa cum este cazul configuratiei de top, o transmisie in sase rapoarte, cu trei pedale. Din pacate, performantele in linie dreapta nu raman - momentan, decat un mister si o necunoscuta uriase.

Oferita in trei echipari diferite, noua Acura Integra se bucura - fie in standard, fie contra cost, de la caz la caz, si de faruri JewelEye cu tehnologie LED, plus lumini de zi Chicane, de jante pe 19 inch si diferential cu alunecare limitata. Acestora li se vor alatura - mai mult sau mai putin surprinzator, si un display color, cu o diagonala de 10.2 inch, pentru afisarea ceasurilor de bord digitale si configurabile, o instalatie cu 16 boxe semnate ELS Audio, un volan incalzit, afisaj pe parbriz, incarcare wireless a telefonului.

Acura Integra - Productie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Acura Integra - Productie
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Mai 2022