Acesta este noul Mercedes C-Class! Primele poze au ajuns mai devreme pe internet!

Acesta este noul Mercedes C-Class! Primele poze au ajuns mai devreme pe internet!
  • Acesta este noul Mercedes C-Class
  • Primele poze au ajuns mai devreme pe internet!
Distribuie pe Facebook

Mult anticipatul model de clasa medie al companiei cu sediul in Stuttgart va debuta oficial chiar in cursul zilei de maine.

Chiar daca ar trebui sa debuteze oficial abia in cursul zilei de maine, internetul nu mai are rabdare cu noul Mercedes C-Class si ne ofera inca de astazi primele poze de la exteriorul si, de asemenea, interiorul mult anticipatului model de clasa medie al companiei cu sediul in Stuttgart. Suna bine, nu-i asa?

Inspirat de actualele S si E-Class, principalul concurent al duoului format din Audi A4 si BMW Seria 3 se remarca printr-un design mai sportiv ca oricand, ce aduce in prim plan o grila uriasa pentru radiator si farurile partial angulare.

Noul Mercedes C-Class - Primele poze

Pachetul specific meniului exterior continua cu capota bombata a motorului si stopurile orizontale de dimensiuni generoase. La interior, in schimb, principalul punct de atractie al noului Mercedes C-Class il reprezinta display-ul central, de tip tableta, care inlocuieste majoritatea comenzilor fizice.

De altfel, mult anticipatul model de clasa medie al companiei cu sediul in Stuttgart se mai poate lauda, spre deliciul amatorilor de tehnologie, si un set de instrumente de bord digitale in spatele volanului accesorizat cu butoane tactile.

La momentul de fata, noul Mercedes C-Class nu reprezinta decat un mare mister din punctul de vedere al motorizarilor disponibile. Cu o mica precizare: se cunoaste deja ca principalul concurent al duoului format din Audi A4 si BMW Seria 3 va pune la dispozitia clientilor doar motoare in patru cilindri.

Oferit pe o versiune modificata a platformei proaspat (re)lansatului S-Class, mult anticipatul model de clasa medie al companiei cu sediul in Stuttgart a mai pregatit, in cele din urma, si un set de dimensiuni mai generoase ca oricand.

Noul Mercedes C-Class - Primele poze

Noul Mercedes C-Class - Primele poze

Noul Mercedes C-Class - Primele poze

Sursa Foto: Autoblog.nl

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2021