ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. Cat de repede accelereaza noul Volkswagen Golf GTI de la 0 la 100 km/h

ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii. Cat de repede accelereaza noul Volkswagen Golf GTI de la 0 la 100 km/h
  • ASTA e momentul pe care il asteptam cu totii: cat de repede accelereaza noul Volkswagen Golf GTI de la 0 la 100 km/h
  • Hot-hatch-ul companiei din Wolfsburg mizeaza pe o motorizare cu patru cilindri in linie, de doi litri si 245 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Programat s-ajunga pe strazi chiar inainte de sfarsitul acestei toamne, hot-hatch-ul companiei din Wolfsburg mizeaza pe o motorizare cu patru cilindri in linie, de doi litri si aproximativ 245 de cai putere.

Lansat cu surle si trambite acum mai bine de cinci luni si jumatate, in ultima parte a iernii trecute, cel mai nou Volkswagen Golf GTI din istorie mizeaza pe o reteta familiara, cu un benzinar 2.0 turbo in prim plan. Oferit in compania unei transmisii manuale cu sase rapoarte sau, optional, alaturi de o cutie automata, de tip DSG, cu sapte trepte de viteza, propulsorul in cauza livreaza rotilor aflate pe puntea fata... undeva in jurul a 245 CP si 370 Nm, dupa cum precizam inclusiv anterior, si in aceasta primavara.

Pentru moment, timpul oficial pentru rezolvarii ecuatiei 0 - 100 km/h ramane doar un mare mister, nemtii de la Automann reusind sa obtina insa un 6.3 secunde in urma unor teste, pe Autobahn, cu hot-hatch-ul marcii din Wolfsburg.

Special pentru colectionarii de cifre si numere, reprezentantii respectivului canal de Youtube mai anunta si ca acceleratia de la 0 la 200 km/h dureaza putin peste 22 de secunde, pe cand sprintul de la 100 la 200 km/h se realizeaza in exact 15 secunde si jumatate. Acum, daca vine vorba cumva despre valoarea din dreptul vitezei de top, ei bine... este de asteptat ca cel mai nou Volkswagen Golf GTI din istorie sa fie livrat alaturi de o limitare electronica la 250 km/h, asemeni generatiei anterioare in versiunea Performance.

Programat s-ajunga pe strazi chiar inainte de sfarsitul acestei toamne, hot-hatch-ul companiei din Wolfsburg propune, la nivel estetic, diferite elemente sinonime cu sportivitatea absoluta, inclusiv o evacuare dubla si jante de pana la 19 inch.

Cel mai nou Volkswagen Golf GTI va fi disponibil la vanzare, pe piata din Romania, la preturi incepand de la aproape 33.000 de euro sau, daca vrei, cu vreo 2.000 de euro mai mult decat nota minima de achitat in cazul unui Ford Focus ST de ultima generatie. De dragul comparatiei, actualul Renault Megane RS pleaca de la 30.800 de euro, cu mentiunea ca persoanele care opteaza pentru varianta de top Trophy vor avea de platit 34.050 de euro... inainte de echipamentele optionale, conform configuratorului oficial.

VW Golf GTI - Poze noi

VW Golf GTI - Poze noi

VW Golf GTI - Poze noi

VW Golf GTI - Poze noi

VW Golf GTI - Poze noi

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze VW Golf GTI - Poze noi
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 August 2020