Atat costa cel mai scump Sandero Stepway vandut in Romania

Atat costa cel mai scump Sandero Stepway vandut in Romania
  • Cel mai scump Sandero Stepway din Romania costa 14.387 euro
  • Exemplarul cu pricina vine in echiparea Prestige
  • Propulsia este asigurata de unitatea 1.5 dCi de 90 CP
Distribuie pe Facebook

Versiunea imbunatatita a Daciei Sandero Stepway porneste in Romania de la 11.107 euro, insa daca bifam echiparea de top si cateva optionale... ei bine, situatia se schimba radical.

Ultima parte a anului 2016 a fost una extrem de aglomerata pentru industria auto din Europa, producatorii de masini de pe Batranul Continent pregatind zeci de modele noi cu care impresioneze vizitatorii Salonului desfasurat la Paris intre 1 si 16 octombrie.

Printre marcile prezente la fata locului avea sa se numere si Dacia, compania romaneasca profitand de ocazia ivita pentru a introduce o versiune imbunatatita a gamelor Sandero si Logan - oferita, in premiera, alaturi de lumini de zi cu tehnologie LED, plus alte bunatati.

Aproximativ trei luni mai tarziu de la momentul respectiv aruncam o noua privire asupra modelului Stepway, care porneste pe piata locala de la 11.107 euro (TVA inclus). In schimbul banilor platiti, clientii primesc o motorizare turbo de 0.9 litri si 90 de cai putere.

De asemenea, automobilul in cauza mai dispune si de un total de patru airbag-uri, de ABS, AFU si ESP cu Hill Start Assist, dar si de aer conditionat manual, regulator / limitator de viteza, computer de bord, geamuri fata electrice sau chiar asistenta la parcarea cu spatele.

Indraznesti sa visezi la varianta de top? Atunci pregateste un minimum de 11.404 euro pentru modelul Dacia Sandero Stepway Prestige - care aduce in plus geamuri spate electrice si climatizare automata. Bifeaza cuplul 1.5 dCi 90 CP - Easy R si ai ajuns deja la 13.847 euro.

Oricare dintre cele opt nuante exterioare disponibila este din partea casei, insa daca vrei tapiteria din piele 'Riviera Carbon Fonce'... ei bine, atunci mai pregateste alte 600 euro. Plus 100 euro extra in cazul in care iti doresti si cotiera centrala fata, integrata in spatarul scanului sofer.

Tot la capitolul optionale se inscriu si camera pentru marsarier sau pachetul Harti pentru sistemul Media Nav cu ecran tactil de sapte inch - trecut la randul lui pe lista echipamentelor standard. Fiecare dintre cele doua dotari costa cate 100 euro, fie acum vorba intre noi.

La final, reiese urmatoarea configuratie:

  • Versiune: Stepway Prestige;
  • Motor si cutie: 1.5 dCi 90 CP Easy-R;
  • Culori: Noir Nacre;
  • Jante: Jante structurale 16" Bayadere Dark Metal;
  • Tapiterie: Tapiterie din piele "Riviera Carbon Fonce";
  • Echipamente optionale: Cotiera centrala fata, integrata in spatarul scanului sofer si rabatabila, Pachet Harti, Camera marsarier;
  • Pret: 14.387 de euro.

Cel mai scump Sandero Stepway din Romania

Cel mai scump Sandero Stepway din Romania

Cel mai scump Sandero Stepway din Romania

Cel mai scump Sandero Stepway din Romania

Cel mai scump Sandero Stepway din Romania

Cel mai scump Sandero Stepway din Romania

Cel mai scump Sandero Stepway din Romania

Cel mai scump Sandero Stepway din Romania

PS: Acest Sandero nu este insa si cea mai scumpa Dacie pe care clientii din Romania o pot cumpara, onoarea cu pricina revenindu-i urmatorului exemplar de Duster.

Curios cat costa cel mai scump Logan oferit pe piata autohtona, dar si ce ofera acesta in schimbul banilor platiti? Atunci te invitam sa arunci o privire asupra acestui material.

Apoi, AICI ai costul celui mai scump Sandero, daca te intrebai cumva cat de mult poate urca pretul de vanzare al hatchback-ului de la Mioveni.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Cel mai scump Sandero Stepway din Romania
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Ianuarie 2017