Au aparut detalii noi despre viitoarele masini cu tractiune fata de la Mercedes.

Au aparut detalii noi despre viitoarele masini cu tractiune fata de la Mercedes.
  • AMG pregateste o noua versiune de performanta pentru modelele compacte de la Mercedes
  • Clientii pot opta in prezent doar pentru o singura varianta sportiva, in speta seria 45
  • Noua gama va fi insotita tot de un benzinar turbo de doi litri, insa va avea sub 381 CP
Distribuie pe Facebook

Oficialii Mercedes-AMG au dezvaluit la sfarsitul saptamanii trecute noi informatii privind viitoarele modele cu tractiune fata ale companiei.

La inceputul acestei luni, intr-un interviu acordat publicatiei Car and Driver, seful companiei Mercedes anunta ca viitoarea platforma cu tractiune fata a nemtilor va gazdui un total de opt modele.

Noi informatii oficiale privind urmatoarea generatie de automobile de clasa compacta din Stuttgart au fost facute publice in acest weekend, cu ocazia Cursei de 24 de Ore de la Nurburbring.

Potrivit lui Tobiers Moers, cel care tine in frau destinele diviziei AMG, respectivele modele vor avea parte - pe langa deja celebra versiune 45 AMG, de o noua varianta de inalta performanta.

Aceasta va gazdui in compartimentul motor tot o unitate turbo cu patru cilindri in linie si capacitate de doi litri, insa puterea maxima va fi mai mica decat in cazul seriei 45 anterior mentionata.

Fiindca informatiile oficiale privind urmatoarea generatie de automobile cu tractiune fata de la Mercedes se opresc aici, mergem mai departe in compania celor mai recente speculatii.

Conform zvonurilor care au invadat internetul in ultimul timp, viitoarele compacte din Stuttgart vor imprumuta anumite sisteme de siguranta activa de la limuzina S-Class.

In schimb, anumite optiuni de motorizare - iar acum ne referim la cele diesel de capacitate cilindrica redusa - vor avea ca sursa de provenienta modelul de origine franceza Renault Megane.

De asemenea, exista anumite informatii neoficiale potrivit carora intre compania din Hexagon si Mercedes exista o colaborare pentru dezvoltarea unor benzinare cu capacitati de 1.2 si 1.4 litri.

Distribuie pe Facebook
mai multe