Audi lanseaza o noua masina in Romania. Singura motorizare oferita este un diesel cu patru cilindri

Audi lanseaza o noua masina in Romania. Singura motorizare oferita este un diesel cu patru cilindri
  • Audi lanseaza noul A6 Avant si in Romania
  • Modelul german porneste de la 56.005 euro
  • Este oferita doar o singura motorizare
Distribuie pe Facebook

Preturile pornesc de la 56.005 euro, in timp ce versiunea de top ajunge sa coste 58.005 euro, inainte de eventualele dotari optionale.

La aproape o luna distanta de la debutul variantei Sedan, Audi a lansat pe piata din Romania si noua generatie a modelului A6 Avant. Pentru inceput, clientii vor avea la dispozitie doar o singura motorizare, in speta unitatea 40 TDI.

Este vorba despre un diesel de 2.0 litri si 204 CP, pe care compania germana il ofera alaturi de o cutie S tronic in sapte rapoarte si un sistem de tractiune fata. Drept urmare, sprintul de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 8.3 secunde.

Audi A6 Avant

Audi A6 Avant

Tot in aceasta configuratie, noul Audi A6 Avant mai anunta si o viteza maxima de 241 km/h, pe cand consumul mediu de carburant variaza intre 4.5 si 4.9 litri la 100 km. Vorbim, astfel despre emisii de CO2 de pana la 129 grame per km.

In ceea ce priveste echiparea de baza, chiar si cea mai ieftina varianta a masinii germane se bucura de blocuri optice cu tehnologie LED sau jante realizate din aliaj. Standard este, de asemenea, si instalatia automata de climatizare.

Situatia se repeta in cazul tapiteriei din material textil, scaunelor fata incalzite, dar si sistemului de navigatie. Totodata, fiecare A6 Avant de ultima generatie este livrat de Audi alaturi de doua display-uri tactile in consola centrala.

Acum, daca vine vorba despre lista cu optionale, clientii mai pretentiosi pot opta inclusiv pentru ornamente interioare din piele ori suspensie cu amortizoare reglabile. Ori, de ce nu, unitate DVD si difuzoare de la Bang & Olufsen.

Audi A6 Avant

Audi A6 Avant

Pana la sfarsitul anului 2018, compania germana ar mai putea lansa pe piata din Romania si noul Q8. Proiectat pentru a concura impotriva unor modele precum BMW X6, respectivul SUV porneste in Germania de la 76.300 euro.

Dupa cum precizam si anterior, acesta este disponibil la randul lui doar intr-o singura motorizare. In cazul de fata discutam insa despre un V6 TDI de trei litri si 286 CP, cuplat la o cutie automata cu opt rapoarte si sistemul quattro.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Audi A6 Avant
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 August 2018