BMW a publicat acum toate pozele posibile si imposibile: noua masina a bavarezilor are motoare in trei cilindri si sisteme de tractiune fata. Cat costa

BMW a publicat acum toate pozele posibile si imposibile: noua masina a bavarezilor are motoare in trei cilindri si sisteme de tractiune fata. Cat costa
  • BMW a publicat acum toate pozele posibile si imposibile
  • Noua masina a bavarezilor are motoare in trei cilindri si sisteme de tractiune fata
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri si stopuri cu LED. Plus climatizare cu reglare automata.

Prezentat publicului larg inca din prima jumatate a toamnei anului 2021, noul BMW Seria 2 Active Tourer are, incepand de astazi, si un pret de vanzare. Oferita in schimbul unei sume (minime) de 34.750 de euro - daca vine vorba despre nota de plata specifica pietei din Germania, masina bavarezilor beneficiaza, in versiunea de baza, de o motorizare turbo cu doar trei cilindri in linie si capacitatea de 1.5 litri.

Aceeasi varianta pe benzina 218i a mai pregatit - de asemenea, si o putere maxima de 136 CP. Astfel ca, cu pedala de acceleratie la podea, problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea in circa noua secunde, arata datele de pe site-ul companiei producatoare.

BMW Seria 2 Active Tourer

BMW Seria 2 Active Tourer

Meniul specific noului BMW 218i cuprinde inclusiv o lista cu dotari standard extrem de generoasa, compusa (si) din faruri, plus stopuri cu LED, din jante din aliaj pe 16 inch, climatizare cu reglare automata a temperaturii, doua display-uri unite intr-un panou curbat - unul pentru instrumentele de bord digitale si configurabile, celelalt pentru sistemul de infotainment de ultima generatie. Si asa mai departe.

O unitate turbo cu doar trei cilindri in linie - de 1.5 litri, a pregatit si versiunea 220i, in timp ce variantele 223i si 218d mizeaza pe serviciile unui propulsor I4 de doi litri si 204, respectiv 150 CP. Conform primelor informatii si detalii oficiale publicate de sefii companiei producatoare, evident.

Fiecare BMW Seria 2 Active Tourer este disponibil exclusiv - dupa cum precizam si anterior, alaturi de o transmisie automata in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, si tractiune fata. Versiunile de motorizare 220i si 223i specifice masinii bavarezilor se vor mai putea lauda, de asemenea, si cu prezenta tehnologiei mild-hybrid (pe 48 de volti), printre beneficiile acesteia numarandu-se si o putere extra de 19 CP.

BMW Seria 2 Active Tourer

BMW Seria 2 Active TourerBMW Seria 2 Active Tourer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (96) Poze BMW Seria 2 Active Tourer
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Octombrie 2021